IMA SVOJE FAVORITE / Kramarić: 'Brazil će biti svjetski prvak, a navijam za Messija jer se takav više neće roditi'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pred novinare su izašli reprezentativci Borna Sosa i Andrej Kramarić kako bi najavili otvaranje novog velikog natjecanja

21.11.2022.
8:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv Maroka. Povodom toga pred novinare su izašli reprezentativci Borna Sosa i Andrej Kramarić kako bi najavili otvaranje novog velikog natjecanja.

Image
S TRIBINA /

Ovog nije bilo na TV-u! Ekvadorac provocirao domaće navijače pa se suočio s bijesom domaćina

Image
S TRIBINA /

Ovog nije bilo na TV-u! Ekvadorac provocirao domaće navijače pa se suočio s bijesom domaćina

"Jako je lijepo biti ovdje. Nikada nisam ništa slično doživio u nogometu. Ipak je Svjetsko prvenstvo jednom u četiri godine i tu se sastaju najbolje reprezentacije svijeta, samim time predstavlja jako kvalitetno natjecanje. Svi mu se veselimo, a još nismo vidjeli stadione. Zanima me kako su ih napravili i kako sve izgleda. Nadamo se dobrom rezultatu", rekao je Sosa u uvodu i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Emocije prolaze kroz mene još od generacije U-14 kad sam igrao za Hrvatsku, pa U-15, pa Svjetsko prvenstvo u Čileu. Ovo Svjetsko prvenstvo je ostvarenje najvećeg cilja, san za svakog igrača. Presretan sam i jedva čekam da sve krene", kaže Sosa na pitanje kako se osjeća pred SP na kojem će nositi dres Vatrenih, a ne Njemačke.

Maroko je ključan

"Mislim da je pritisak najveći za prvu utakmicu. On nas prati cijelu karijeru, ali početak je uvijek najvažniji i najstresniji. Početak te odredi za ono što slijedi kasnije. Lakše je ako pobijediš prvu utakmicu. Vidjet ćemo kakvi su uvjeti na stadionu, ali bilo bi lijepo pobijediti u prvoj utakmici. To nam je cilj i idemo u srijedu po tri boda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić ističe kako je bitno ići korak po korak.

"Motivirani smo i pripremamo se za svaku utakmicu, ali trebat će i malo sreće. Imamo kvalitetu i možemo ponoviti rezultat iz Rusije, ali glupo je o tome pričati i to najavljivati. Bitno da prođemo skupinu, a onda ćemo vidjeti što će biti. Konkurencija u napadu? To je normalno i zdravo, tako se motiviramo", nada se devetka Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije htio komentirati odluke izbornika.

"Dečki ne bi bili tu da nemaju fenomenalnu kvalitetu, svi znaju o kakvim se igračima radi. Hrvatska je puna potentnih, kvalitetnih i psihički jakih igrača. Oni su spremni igrati na Svjetskom prvenstvu. Mislim da 95 posto nogometaša svjesno da je Messi najbolji igrač koji je ikad igrao i kročio nogom na teren. Takav igrač više se neće roditi. Zato navijam za njega, ali u nekim svojim računicama mislim da će Brazil biti svjetski prvak", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo