NOVA POBJEDA NADALA, OVOG PUTA NA SUDU: / Bivša francuska ministrica isplatit će mu izdašnu svotu zbog klevete

Image
Foto: AFP

Rafael Nadal zbog ozljede se morao povući sa završnog ATP Finals turnira u Londonu, ali danas je dočekao i jednu dobru vijest.

16.11.2017.
21:46
AFP
VOYO logo

Naime, 2013. godine Rafael Nadal nije igrao sedam mjeseci zbog ozljede, a tadašnja ministrica sporta u Francuskoj, RoselyneBachelot, izjavila je kako je ta španjolčeva pauza rezultat pozitivnog testa na doping.

Nadal je odlučio protiv Bachelot dignuti tužbu jer mu je bio narušen integritet, nikada nije pao na doping testu, a i ona nije imala nikakve dokaze za to što je izrekla. I pokazalo se kako je Nadal bio u pravu pošto je sud odlučio kako mu bivša ministrica mora isplatiti 12,000 eura odštete (tražio je 100,000) koje će prvi reket svijeta odmah proslijediti jednoj francuskoj nevladinoj udruzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu priču potvrdio je i na svom Facebook profilu, a objavu prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što možete vidjeti u medijima, danas je sretan dan za mene, moj tim i moje navijače. Francuski sud presudio je u korist mojeg poštenja i integriteta kao sportaša. Želim zahvaliti svima koji su vjerovali u mene. Kao što sam najavio, sav novac od odštete biti će doniran francuskoj nevladinoj udruzi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo