ZVIJEZDE, UGLEDAJTE SE NA NJEGA: / Igrač Redsa napravio predivnu gestu i postao priča dana u Engleskoj

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Nogometaš Liverpoola Georginio Wijnaldum napravio je predivnu gestu nakon nedjeljne utakmice protiv Middlesbrougha i pobjede 3-0 kojom su Redsi izborili nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

24.5.2017.
11:18
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naime, nakon utakmice Wijnaldum je posjetio Liverpoolovu trgovinu sa sportskom opremom i tamo je zamjetio 11-godišnjeg navijača Redsa Paddyja Mackessyja kako stoji ispred jednih skupih kopački i gleda ih. Kopačkama je cijena bila visoka. Čak 300 funti. I dok je zaljubljeno gledao u njih, iza njega se pojavio Georginio Wijnaldum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sviđaju li ti se te kopačke koje gledaš? Zašto ih ne kupiš? Koji broj nosiš?", upitao je Liverpoolov veznjak dječaka i ubrzo dobio odgovor da su mu preskupe. Kada su Paddy i majka izašli iz trgovine, trgovac je potrčao za njima i zamolio ih da se vrate jer je Wijnaldum kupio kopačke od 300 funti dječaku s kojim se i slikao, prenosi ugledni američki ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Paddy i njegova majka posjetili su Liverpoolovu trgovinu sa sportskom opremom kako bi dječak pogledao kakve se sve kopačke nude i kako bi zaokružili ovaj nogometni dan majke i sina koji jako vole Liverpool i najvažniju sporednu stvar na svijetu.

"Kad smo izašli iz dućana, Paddy mi je kazao što ga je Wijnaldum pitao. I tako hodamo mi ulicom, kad prodavačica trči za nama i govori nam da se vratimo u dućan, kako mu Wijnaldum želi kupiti kopačke. Tako je pristojan mladić. Stisnula sam mu ruku i to mu kazala, a on je na to rekao kako uopće nema problema", kazala je majka Louis za Daily Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Definitivno, Georginio Wijnaldum je, nakon svog pogotka Middlesbroughu, napravio još jednu stvar po kojoj će ga pamtiti. Potez je to koji je sve oduševio i zbog kojeg je postao priča dana u Engleskoj.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo