NEVJEROJATNO OTKRIĆE: / Bombaš iz Bruxellesa ukrao identitet bivšem nogometašu Intera!

Image
Foto: AFP
29.3.2016.
15:51
AFP
VOYO logo

Spomenuti dnevni list tvrdi da je El Bakraoui koristio lažiranu putovnicu s Maaroufijevom fotografijom i podacima, te ušao s njom u Italiju. Sletio je Ryanairovim zrakoplovom na aerodrom u Trevisu, 23. srpnja prošle godine, a tuđom si je kreditnom karticom platio i noćenje u hotelu blizu Venecije. Sljedeći je dan odletio prema Grčkoj gdje se susreo s Barijem Salahom Abdeslamom, organizatorom terorističkog napada na Pariz četiri mjeseca kasnije.

Maaroufi od Intera do belgijskog niželigaša

Gazzetta ističe da je El Bakraoui koristio Maaroufijev identitet i prilikom iznajmljivanja stana u Charleroiju. Iako je već neko vrijeme poznato da se koristio prezimenom Maaroufi, tek sad je na vidjelo izašlo da se radi o nogometašu koji je marokanskog porijekla rođenom u Belgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MARCELLO PATERNOSTRO
Image
Foto: AFP, MARCELLO PATERNOSTRO

Ibrahim Maaroufi

Maaroufi je debitirao za Inter 2006. godine, ali nije se uspio nametnuti u slavnom klubu, pa je tri godine kasnije otišao u Vicenzu. Karijera mu je i dalje išla silaznom putanjom, pa tako danas za kruh zarađuje igrajući u redovima belgijskog niželigaša FC Schaerbeeka.

Podsjetimo, u prošlotjednim terorističkim napadima u Bruxellesu ubijeno je 35 ljudi, a više od 300 ih je ozlijeđeno. El Bakraoui se raznio u metrou, dok je njegov brat Ibrahim aktivirao eksploziv u zračnoj luci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo