STRAŠNE SCENE / Moćna, prekrasna i ubojita: Popularna menadžerica se potukla s bivšim mužem nasred ulice. Svijet je u šoku

Image
Foto: Screenshot/Twitter
Image
Foto: Screenshot/Twitter

Anamaria Prodan našla se u centru skandala

27.9.2022.
15:13
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Jedna od najljepših i zasigurno najuspješnijih menadžerica, Anamaria Prodan, našla se u središtu skandala. Naime, prekrasna Anamaria fizički se sukobila s bivšim mužem i trenerom Laurentinom Reghecampfom. Sve su zabilježile kamere, a nagađa se da je sve snimio Anamarijin vozač.

Image
PUNO PROMJENA /

Ovo se dugo čekalo: Izašla je nova verzija FIFA-e, napokon možete igrati s Hrvatskom, Dinamom i Hajdukom

Na snimci se vidi kako se bivši bračni par prepire; ona nešto pokazuje Laurentiumu, nakon čega ju on poprilično nervozno i iznervirano počeo udarati nasred ulice. Još uvijek se nagađa zašto se par tako besramno obračunao pred očima javnosti, no nema nikakvih detaljnih informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par se oženio 2008. godine, a posljednjih godinu dana ne žive zajedno. Nisu službeno razvedeni te se očito njihova veza isprepliće i s poslom. Inače, to je njezin drugi brak, prvi puta je bila devet godina u vezi s rumunjskim košarkašem Tibertiuom Dumitrescuom, s kojim ima i dvoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularna menadžerica

Prodan je popularna i zbog čestih provokativnih fotografija, a ne samo po menadžerskom poslu. Svojevremeno se fotografirala za Playboy te je zaradila preko 170 milijuna eura. Za golotinju nema nikakvih loših riječi; dapače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim ništa loše u fotografiranju u magazinima za odrasle. Dopustila bi to svojoj kćeri da to ona želi", rekla je svojevremeno kontroverzna Anamaria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo