LOŠINJ UGOSTIO SVJETSKO PRVENSTVO NOVINARA TENISAČA: / Većinu medalja odnijeli Talijani, a u Openu slavio Andrea Galler

Image

Novinari tenisači, koji su svoje Svjetsko prvenstvo ove godine odigrali po 40. put, učinili su to četvrti put u Hrvatskoj, a prvi put na Lošinju.

6.10.2018.
13:03
VOYO logo

Novinari uglednih medija iz 14 zemalja svijeta proteklih su se nekoliko dana družili uz sport i uživali u čarima Malog Lošnja gostujući na Svjetskom prvenstvu novinara tenisača. Najuspješniji u natjecanju s devet osvojenih medalja u sedam kategorija bili su Talijani, a i u kategoriji Open slavio je talijanski novinar Andrea Galler.

Priča o prvenstvu novinara tenisača počela je prije 40 godina 1978. kada je utemeljeno Međunarodno udruženje novinara tenisača. Iste je godine organizirano i prvo prvenstvo koje je do danas preraslo u prestižan događaj. U Hrvatskoj je održano četiri puta do sada, a na njemu je ove godine sudjelovalo čak 150 sudionika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kvaliteta teniskih terena i Vitality Hotela Punta, ali i prirodne ljepote te ugodna klima otoka Lošinja potaknuli su vođe nacionalnih timova da već tijekom održavanja ovogodišnjeg turnirapredlože naš skori povratak na Lošinj. Mogu sa zadovoljstvom objaviti da smo na jučerašnjem sastanku kapetana timova jednoglasno usvojili odluku da će se turnir i 2019. godine održati u Velom Lošinju", istaknuo je predsjednik AITJ-a Bojan Budja, ujedno glavni urednik najnakladnijeg dnevnog lista u Sloveniji, Slovenskih novica.

Image
Image

Događanja poput ovog, kojih je na otoku Lošinju svake godine sve više, predstavljaju izvrsnu priliku za upoznavanje prirodnih ljepota, tradicije otoka i bogate ponude otočkih ugostitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo