DRAMATIČNI NESTANAK SPORTAŠA ŠOKIRAO SUSJEDSTVO: / Ljutit što su ga našli poslao poruku novinarima

Image
Foto: Screenshot: You Tube
9.12.2015.
9:56
Screenshot: You Tube
VOYO logo

je jučer u jutro stigao u Srbiju, a već isti dan pojavio se na treningu svog vaterpolo kluba Beograd na Tašmajdanu. Prema pisanju srpskog Kurira, Vuković je bio ljut i očigledno nezadovoljan što mu se ušlo u trag nakon bjega od doma. Jer, očito je imao neke druge planove. Vuković je pobjegao od kuće i iz kluba jer nije mogao više trpjeti pritisak rezultata i očekivanja, očito prevelikih za njega.

Image
EPILOG POTRESNE PRIČE: /

Slomio se pod prevelikim očekivanjima

Image
EPILOG POTRESNE PRIČE: /

Slomio se pod prevelikim očekivanjima

‘Teško je reći što mu je bio motiv’

“Šokirani smo. Nažalost, živimo u čudno vrijeme u kojemu nas ništa ne može iznenaditi. Riječ je o primjernom učeniku i sportašu, a što je motiv njegovog poteza, teško je reći, rekao je glavni tajnik Vaterpolskog saveza Srbije Nemanja Marijan prošli tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Uroš Vuković nestao je prošlog ponedjeljak, a tjedan dana kasnije je pronađen. U potragu za njim bio je uključen i Interpol, a kad su ga konačno pronašli u Mađarskoj, bio je ošišan na nulu. Mladi reprezentativac Srbije inače nije spavao kod kuće u noći između prošlog ponedjeljka i utorka, a prethodno je ocu kazao kako se treba vidjeti sa prijateljem, inače vaterpolistom iz Šapca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, naknadno je utvrđeno da taj mladić nije dolazio u Beograd i odmah se ustanovilo da je posrijedi nešto drugo, nešto puno ozbiljnije. Vuković je član juniorske vaterpolske reprezentacije Srbije koja je na Europskim igrama u Bakuu ovog ljeta osvojila zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo