MESSIJEVI PRONAŠLI DOM U PARIZU / Radi se o pravom pravcatom dvorcu u vrijednosti od skoro 354 milijuna kuna: Ima čak 30 soba i hrpu mogućnosti

Messijevi pronašli dom na periferiji Pariza

21.9.2021.
7:12
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čini se kako je obitelj Messi pronašla svoj stalni dom u Parizu, nakon hotela Le Royal Monceau u kojem su bili smješteni prvih mjesec dana od dolaska u francusku prijestolnicu.

Lionelova supruga Antonella zadužena je za potragu njihovog novog stalnog doma a želja nje i supruga je da imanje bude otprilike sličnih gabarita kao u Barceloni. I prema pisanju stranih medija, čini se kako ga je pronašla. Nekako nam se čini kako je kuća i veća od one u Barceloni...

Dvorac na periferiji Pariza

Riječ je o dvorcu čija je vrijednost procijenjena na preko 41 milijun funti (353 milijuna i 822 tisuće kuna) a koja se nalazi na periferiji Pariza, prenosi britanski tabloid Daily Star koji donosi i fotografije megaluksuzne kuće.

Luksuzna nekretnina izgrađena je 1899. godine, ima čak 30 soba, a tu su i bazen u zatvorenom, kućno kino, teretana, teren za squash. Naravno, podrazumijevaju se i garaže i prostorije za osoblje.

Charles De Gaulle boravio u dvorcu tri dana 1940.

Iako nije baš smještena u Versaillesu, u "Pink Palaceu" boravio je francuski predsjednik Charles De Gaulle tri dana 1940. tijekom Drugog svjetskog rata. Messi se ljetos pridružio PSG -u nakon što je napustio Barcelonu nakon isteka ugovora.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali