LEBRON JAMES SE ISPRIČAO ZBOG OBJAVE O 'ŽIDOVSKOM NOVCU': / 'Mislio sam da je to kompliment. Moje isprike'

Image
Foto: AFP

Kaže da je samo citirao pjesmu 21 Savagea

24.12.2018.
22:21
AFP
VOYO logo

Košarkaš Los Angeles Lakersa LeBron James ispričao se u ponedjeljak zbog objave na Instagramu u kojoj se spominje "židovski novac" i zbog toga ne bi trebao biti kažnjen.

Dužnosnici NBA razgovarali su s Jamesom i prihvatili njegovo objašnjenje da je pogriješio, objavila je američka sportska televizija ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James je rekao kako je u postu od subote samo citirao pjesmu "ASMR" izvođača 21 Savage koja sadrži stihove "Mi dobivam taj židovski novac, sve je košer".

46 milijuna pratitelja na Instagramu

Post je objavio na svome profilu na Instagramu koji ima otprilike 46 milijuna pratitelja. James je rekao kako mu je žao zbog problema koje je time izazvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isprike, svakako, ako sam bilo koga uvrijedio", rekao je James za ESPN. "To nije razlog zašto sam podijelio stihove. Ja uvijek (objavljujem stihove). To ja radim. Vozim se u autu, slušam izvrsnu glazbu, a to je bio nusproizvod toga."

"Stoga, zaista sam pomislio da je to kompliment, očito puno ljudi to ne vidi tako. Moje isprike. To sigurno nije bila namjera, očito, povrijediti bilo koga", zaključio je James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo