MAMIĆ NIKOGA NIJE ŠTEDIO / 'Kako stvari stoje, ostat ću u BiH do svoje smrti, a Ustavni sud i Vrhovni sud su kriminalci, jedni drugima drže ljestve'

Zdravko Mamić u ponedjeljak je održao konferenciju za novinare

20.6.2022.
11:57
VOYO logo

Pravomoćno osuđeni kriminalac i najpoznatiji domaći bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić u ponedjeljak u 11.00 sati održao je press konferenciju u Hercegovini, svom utočištu. U svojoj objavi na Facebooku od prije dva dana najavio je svoje novo obraćanje javnosti.

Image
MOŽDA I POSLJEDNJA KONFERENCIJA /

Bjegunac Zdravko Mamić u svojem obraćanju žestoko izvrijeđao ustavne suce: 'Oni su uhljebi, kriminalčine i gov*a'

Image
MOŽDA I POSLJEDNJA KONFERENCIJA /

Bjegunac Zdravko Mamić u svojem obraćanju žestoko izvrijeđao ustavne suce: 'Oni su uhljebi, kriminalčine i gov*a'

"Dragi predstavnici medija, prijateljice i prijatelji, pozivam vas sve da u ponedjeljak u 11 sati u dvorani Princess, na 6. katu hotela Mepas u Mostaru popratite oluju koju sam pripremio onima koji se boje istine - press konferenciju bez rukavica na kojoj ću progovoriti o stvarima o kojima se drugi boje pričati! Podijelite prijateljima i vidimo se! Voli vas Zdravko!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zdravko i Zoran Mamić pravomoćno su osuđeni u Hrvatskoj na šest i pol, odnosno na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog financijskih malverzacija.

Poručio da ostaje u BiH, pa se obrušio na hrvatsko pravosuđe

Zdravko Mamić je u BiH pobjegao u lipnju 2018. uoči izricanja prvostupanjske presude, a brat Zoran mu se ondje pridružio ove godine nakon što je pravomoćno osuđen u Hrvatskoj. Obojica su zatražila da kazne izdržavaju u BiH. Presicu je održao u hotelu Mepas u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo se dugo vidjeli, s obzirom na neke stare navike. Vidjeli ste da u posljednje vrijeme nisam istupao, osim periodično putem svojeg Facebooka. Htio sam si priuštiti mir i život i moram reći da sam u tome i gotovo uspio. Zahvalio bi se najgostoljubivijim ljudima na svijetu, Bošnjacima i Hercegovcima. Već sam godinama tu. Tu ću vjerojatno i, kako stvari stoje, umrijeti", počeo je Zdravko Mamić.

Image
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Kao povod konferencija za novinare, naveo je odluku Ustavnog suda, a potom je žestoko udario po hrvatskom pravosuđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je moje obraćanje sucima. Obraćanje uhljebu predsjedniku Ustavnog suda Šeparoviću. Obraćam se svim njihovim sucima koji donose sramotne odluke, koji se skrivaju iza svojih toga. Koji svaki dan donose diskriminirajuće odluke, koje ljudi kupuju jer oni su prodani. Još jedan cirkus u režiji kriminalaca i lopova. Kažem im, nećete razbojnici, bando, kriminalčine na čelu s rektalnim alpinistom, huljom i uhljebom Šeparovićem… Isto vrijedi i za Vrhovni sud Republike Hrvatske. Jedni drugima drže ljestve. To važi i za sud u Osijeku za koje sam dokazao da su to kriminalci. Tu je i Državno sudbeno vijeće. Oni sudjeluju u najvećim zlima u Hrvatskoj, a kada je moja obitelj u pitanju, u progonu cijele obitelji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo