ESKALACIJA / 'Hajdukov team menadžer pogođen upaljačem, kondicijski trener bocom. Torcidu maltretiraju na još neviđen način, ovo je tortura'

Image
Foto: Profimedia

'Posebnu vrstu torture provode iz Vitorije Guimaraes prema Hajdukovim navijačima. Sat vremena nakon utakmice Portugalci im vrte stalno istu pjesmu, a sve su zvučnike pogasili osim ta dva na njihovoj tribini. I pojačali do kraja. Nešto slično nikad još nismo zabilježili'

10.8.2022.
21:22
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši splitskog Hajduka izborili su play-off doigravanja za Konferencijsku ligu kod Vitorije Guimaraes. Danas su Portugalci pobijedili 1:0 golom Andersona u petoj minuti, no Hajduk ide dalje jer je prošlog četvrtka na Poljudu pobijedio 3:1. Sljedećeg četvrtka splitski klub gostuje kod Villarreala u finalu doigravanja.

Image
DRAMATIČNI PRIZORI /

Torcidaš sa strašnom maskom u epicentru grotla: Kaotično je bilo u Guimaraesu, umalo je eruptiralo

Image
DRAMATIČNI PRIZORI /

Torcidaš sa strašnom maskom u epicentru grotla: Kaotično je bilo u Guimaraesu, umalo je eruptiralo

Nevozna utakmica

Utakmica u Portugalu protekla je uz dosta nervoze, a na kraju je skoro došlo do općeg meteža, naguravanja, a prijetilo je da u potpunosti ne dođe do tučnjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastalo je masovno naguravanje nakon što je sudac svirao kraj utakmice. Poraz je teško pao portugalskim navijačima, koji su Hajdukove igrače gađali stolicama. Hajdukovi igrači išli su pozdraviti Torcidu, a onda ih je zasula paljba, piše Dalmatinski portal s lica mjesta. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a situacija se vrlo brzo primirila.

Hajdukov team manager Stjepan Badrov je pogođen upaljačem u glavu, a voditelj kondicijske pripreme Ian Coll je dobio bocu u glavu. Epilog je to mučnih scena, gdje je s tribina sve i svašta letjelo prema hajdukovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Posebnu vrstu torture provode prema Hajdukovim navijačima'

"Posebnu vrstu torture provode iz Vitorije Guimaraes prema Hajdukovim navijačima. Sat vremena nakon utakmice Portugalci im vrte stalno istu pjesmu, a sve su zvučnike pogasili osim ta dva na njihovoj tribini. I pojačali do kraja. Nešto slično nikad još nismo zabilježili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nas je došlo i da su navijači Porta na parkingu dok je trajala utakmica porazbijali stakla na kombijima, napravili štetu", piše Dalmatinski portal. Spomenuti medij donosi i snimku trenutka kad bijesni domaći navijači bacaju stolice prema igračima Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo