DOBAR IZBOR

GIBON KENT PROGNOZIRAO POBJEDNIKA: Grčka će povesti, ali Hrvatska će na kraju pobijediti

U zagrebačkom zoološkom vrtu gibon Kent birao je pobjednika večerašnjeg dvoboja između Hrvatske i Grčke.

ĆIRO UOČI SPEKTAKLA NA MAKSIMIRU: ‘Nisam dobar prognozer, ali sad sam siguran. Bolji smo za tri gola, ovo je najbolja Hrvatska ikad’

MARIO GALINOVIĆ IMA RECEPT ZA GRKE: ‘Moramo krenuti jako od prve minute i ne ostaviti im ni lažnu nadu’

Može se reći kako su životinje koje prognoziraju rezultate nogometnih utakmica postale svjetski trend, pa tako niti Zagreb ne zaostaje u tom segmentu.

Zagrebački ZOO na svom je Facebooku objavio kako je gibon Kent danas birao pobjednika između Hrvatske i Grčke, a ovo je dio njihovog priopćenja:

“Danas je naš gibon Kent predviđao hoće li Hrvatska nakon ogleda s Grčkom izboriti nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Kent se odmah zaletio prema grčkoj kutiji i uzeo jednu voćku. Tu je njegov interes za Grčku stao. Okrenuo se hrvatskoj kutiji i temeljito počeo prazniti njezin sadržaj. Njegova partnerica Kulička i kći Fiona pritom su se počastile voćem iz grčke kutije.Prognoziranje je pratio i Branko Mikša, počasni predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza.”

Kent je nakon grčke kutije brzo prešao na hrvatsku te se od nje nije odvajao što se može protumačiti kao vodstvo Grčke, a zatim pobjeda Hrvatske (ako ste optimist).

Povratak na Net.hr