Play ponuda

FOTOGRAFIJAMA ODUZIMA DAH, A SADA JE ODLUČILA I PROGOVORITI: / Boatengova djevojka kaže kako on loše igra zbog previše seksa

Image
Foto: Instagram

Uvijek je bio problematičan, a sada smo saznali i jedan od uzroka

29.12.2018.
20:25
Instagram
Play ponuda

Nogometaš Sassuola i nekada reprezentativac Gane Kevin Prince Boateng našao se ponovo u žiži javnosti zbog izjave svoje devojke Melisse Satte. Boateng je tijekom karijere promijenio veliki broj klubova širom Europe, ali po riječima nogometnih stručnjaka nikada nije uspio dostići svoj maksimum kako su mu predviđali, prije svega zbog svoje ''glave''.

Taman kada se svima učini da je sve uredu, on napravi neku glupost zbog koje bude suspendiran na neko vrijeme s terena, ili čak istjeran iz kluba. Iz tog razloga je promijenio veliki broj klubova i taman kada se činilo da se skrasio u Sassuolu dogodilo se nešto novo.

Otkrila tajnu

Njegova dugogodišnja djevojka je javno obznanila zašto je veznjak stalno ozlijeđen i zašto umoran dolazi na treninge. Naime, ona je izjavila kako se često seksaju i da zbog toga nije u mogućnosti na terenu dati svoj maksimum.

''Vodimo ljubav sedam do deset puta tjedno, zato je stalno umoran na terenu", rekla je atraktivna Melissa. Ova njena izjava izazvala je pravu buru u javnosti širom Italije, ali Boateng se nije oglašavao kako bi demantirao navode.

Play ponuda
Play ponuda