Play ponuda

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ ČEKAJU DRUGO DIJETE: / 'Doslovce su vrištali od sreće kad su saznali'

Image
Foto: Instagram

Novak Đoković, već godinama najbolji tenisač današnjice, trenutačno drugi u svjetskom poretku, i njegova supruga Jelena postat će roditelji po drugi put, javlja Blic.

12.2.2017.
9:49
Instagram
Play ponuda

Jelena Đoković ušla je u drugi mjesec trudnoće, a prinovu u obitelji već su i najavili dvogodišnjem sinu Stefanu kojeg je vijest o dolasku brata ili sestre, javlja isti izvor, neizmjerno razveselila. Presretni su i Jelena i Novak koji je novost prvo podijelio sa roditeljima i braćom u vrijeme zajedničkog druženja na Kopaoniku.

"Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju pa je odlučila posjetiti liječnika koji joj je potvrdio sretne vijesti. Supruga jednog od najboljih tenisača svijeta nije mogla dočekati da stigne kući i Novaku priopći lijepe vijesti, već ga je istog trenutka nazvala i sa njim podijelila najsretniju vijest. Njih dvoje su doslovce vrištali od sreće, jer im je oduvijek bila želja imati dvoje djece", otkrio je Blicu izvor blizak paru.

"Čim je saznao Novak je prvo želio pozvati Srđana i Dijanu, ali se predomislio i odlučio im sve uživo otkriti. Kada im je rekao svi su se radovali, ali su već na Kopaoniku počeli da raditi planove za dolazak drugog djeteta. Stefan jedva čeka dolazak brata ili sestre i stalno postavlja zanimljiva pitanja o mami i bebi", dodaje izvor.

Play ponuda
Play ponuda