DOGOVORENA TUČNJAVA BEZ ORUŽJA / Cure detalji makljaže u Genku: 'Svaka čast BBB-ovcima'

Image
Foto: Screenshot: You Tube - Ilustracija BBB

Tučnjava Boysa i huligana iz Genka bila je dogovorena i bez oružja

1.10.2021.
16:26
Screenshot: You Tube - Ilustracija BBB
VOYO logo

Bad Blue Boys u ozbiljnoj su brojci došli u Genk kako bi bodrili svoj Dinamo u 2. kolu skupine H Europske lige. Za vrijeme utakmice, na gornjoj tribini KRC Genk Arene, smjestilo ih se do 500 i bili su glasni. Prema informacijama koje dolaze iz navijačkih krugova, belgijskih medija i s društvenih mreža, prije utakmice došlo je do dogovorene tučnjave huligana Genka i Bad Blue Boysa, 70 na 70 otprilike...

Image
TREĆE POLUVRIJEME /

Krš i lom nakon utakmice Dinama, Boysi se potukli s navijačima Genka?

Image
TREĆE POLUVRIJEME /

Krš i lom nakon utakmice Dinama, Boysi se potukli s navijačima Genka?

'Boysi su bili nešto uspješniji i zadali su više nokauta '

"Boysi su bili nešto uspješniji i zadali su više nokauta Belgijancima. Tučnjava je na svu sreću prošla bez većih tjelesnih ozljeda, ali dosta članova BBB je uhićeno", stoji u pisanju web sitea Balkanski navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijski portali pak prenose da je policija prekinula tučnjavu nakon dosta nokautiranih Belgijanaca, a uhapšeno je 15 državljana Hrvatske...

GruppaOF, koja na društvenim mrežama objavljuje vijesti o navijačima i dosta je praćena na Instagramu, napisala je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Info Genkovih: S Boysima smo imali dogovorenu fer tučnjavu 70 protiv 70. Nisu korištena oružja i nitko nije teže ozlijeđen. Mnogi navijači Dinama su uhićeni. Svaka čast BBB-ima", stoji u objavi koja kruži društvenim mrežama.

Image

Podsjetimo i to da je u srijedu oko 19:50 sati u pulsku zračnu luku došlo je dvadesetak navijača zagrebačkog Dinama koji su trebali otputovati u Bruxelles gdje danas Dinamo igra utakmicu drugog kola Europske lige. Međutim, nekoliko navijača je prilikom ulaska u zrakoplov počelo vikati na djelatnike zračne luke i narušavati javni red i mir, kažu u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priveden mladić

Jedan od njih, 22-godišnjak, bio je pod utjecajem alkohola od 1,30 promila te je glasno negodovao, udarao u kante za smeće i vrijeđao djelatnike zračne luke te policijske službenike raznim pogrdnim riječima.

Mladić je uhićen i smješten u policijske prostorije do otriježnjena te je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu radi narušavanja javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još trojica mladića, dvojica 24-godišnjaka i 19-godišnjak, također su vikom narušavala javni red i mir, nezadovoljni nemogućnošću ulaska u zrakoplov te je i protiv njih podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Sedmero nije otišlo put Belgije

Budući da sva četvorica nisu imali zaštitne maske u zatvorenom prostoru zračne luke, policija im je izdala prekršajne naloge i radi prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ukupno dvadesetak navijača, njih sedmero nije zbog nereda u pulskoj Zračnoj luci otputovalo u Bruxelles.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo