TREĆE POLUVRIJEME / Krš i lom nakon utakmice Dinama, Boysi se potukli s navijačima Genka?

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Boysi su navodno nešto bolje prošli

1.10.2021.
15:47
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 2. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Belgiji pobijedio Genk sa 3-0. A kako se čini utakmica je dobila nastavak izvan terena.

Prema neslužbenim informacijama koje dolaze iz navijačkih krugova, u četvrtak navečer potuklo se oko 70-ak Bad Blue Boysa i isto toliko pristalica Genka. U tučnjavi nisu korištena nikakva oružja te nitko nije teže ozlijeđen. Međutim, prema nepotvrđenim informacijama dosta članova BBB je uhićeno. Navodno je policija prekinula tučnjavu te je uhitila 15 hrvatskih državljanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KRŠ I LOM NA TRIBINAMA /

Navijači Rapida napravili kaos u Londonu, uskoro stižu u Zagreb

Image
KRŠ I LOM NA TRIBINAMA /

Navijači Rapida napravili kaos u Londonu, uskoro stižu u Zagreb

Podsjetimo i na to da je u srijedu oko 19:50 sati u pulsku zračnu luku došlo je dvadesetak navijača zagrebačkog Dinama koji su trebali otputovati u Bruxelles gdje danas Dinamo igra utakmicu drugog kola Europske lige. Međutim, nekoliko navijača je prilikom ulaska u zrakoplov počelo vikati na djelatnike zračne luke i narušavati javni red i mir, kažu u policiji.

Kaos u Puli

Jedan od njih, 22-godišnjak, bio je pod utjecajem alkohola od 1,30 promila te je glasno negodovao, udarao u kante za smeće i vrijeđao djelatnike zračne luke te policijske službenike raznim pogrdnim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić je uhićen i smješten u policijske prostorije do otriježnjena te je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu radi narušavanja javnog reda i mira.

Još trojica mladića, dvojica 24-godišnjaka i 19-godišnjak, također su vikom narušavala javni red i mir, nezadovoljni nemogućnošću ulaska u zrakoplov te je i protiv njih podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da sva četvorica nisu imali zaštitne maske u zatvorenom prostoru zračne luke, policija im je izdala prekršajne naloge i radi prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Od ukupno dvadesetak navijača, njih sedmero nije zbog nereda u pulskoj Zračnoj luci otputovalo u Bruxelles.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo