OLD SCHOOL /

Masnica na oku i herojski osmijeh: 'Engleski Bud Spencer' koji je branio civile od huligana dobio ovacije čitavog stadiona

Image
Foto: Twitter/Profimedia

Chris Knoll dobio ovacije čitavog stadiona

21.5.2023.
18:00
Twitter/Profimedia
VOYO logo

"Engleski Bud Spencer", 59-godišnji korpulentni navijač West Hama Knollsy, koji je u četvrtak prišamarao više zamaskiranih huligana AZ Alkmaara i gotovo sam ih spriječio na vrhu stepenica da prodru među obične domaće navijače na stadionu u Londonu, dobio je danas standing - ovation čitavog Olimpijskog stadiona zbog svog herojskog čina. Dogodilo se to na utakmici West Hama i Leedsa, javljaju engleski mediji.

Image
SCENE KOJE OBILAZE SVIJET /

Legendarni navijač redom je nokautirao nizozemske huligane i spriječio da dođu do obitelji igrača West Hama

Image
SCENE KOJE OBILAZE SVIJET /

Legendarni navijač redom je nokautirao nizozemske huligane i spriječio da dođu do obitelji igrača West Hama

Standing - ovation stadiona u Londonu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Trenutak kad je Knollsy sam zaustavio proboj nizozemskih huligana među simpatizere na tribini. Poput Bud Spencera šamarao je i bacao sve redom. Zamaskirani huligani AZ-a uglavnom su bili mršaviji tipovi.

Trijumfalno se Chris Knoll vratio na londonski stadion u nedjelju poslijepodne i ovjekovječio svoju navijačku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Old school navijač

Brojni navijači, dok se uspinjao po tribini, stajali su i pljeskali mu. Old school navijač na uskom je prostoru zaustavio više desetaka nizozemskih huligana koji su pokušali napasti obične simpatizere i pokazao kako je srce jače od bilo kakve mase i brojnosti.

Jedan navijač West Hama također je podijelio sliku s Knollsyjem u podzemnoj željeznici na putu do utakmice. To možete vidjeti gore.

Podsjetimo, nakon što je West Ham i na uzvratu polufinala Konferencijske lige kod AZ-a pobijedio 1:0 te se tako s ukupnih 3:1 plasirao u finale, njegovi igrači su povijesni uspjeh slavili na terenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huligani AZ Alkmaara

No tada ih je zgrozilo ono što su vidjeli na tribinama. Nogometni huligani koji prate AZ preskočili su ogradu svoje tribine te su se u pokušaju da prodru prema navijačima West Hama na drugom kraju stadiona sjurili prema loži i napali obitelji igrača gostiju.

Što se tiče današnjeg ligaškog dvoboja, nogometaši West Ham Uniteda pobijedili su Leeds United s 3-1 pred svojim navijačima na londonskom Olimpijskom stadionu i tako gostujuću momčad ostavili s malo izgleda za ostanak u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Hamova 11 pobjeda sezone

Za Leeds je sve dobro počelo kad je u 17. minuti Rodrigo postigao pogodak za vodstvo gostiju. Međutim, uslijedio je preokret koji golom u 31. minuti pokrenuo Declan Rice, a u drugom poluvremenu su ga dovršili Jarrod Bowen (72) i Manuel Lanzini (90+4).

Za West Ham je ovo bila 11. pobjeda u sezoni, kojom su se "Čekićari" sa 40 bodova pomaknuli na 14. poziciju. Leeds je sa 31 bodom ostao na 18. mjestu, dva boda iz Evertona koji je na 17. poziciji.

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo