FERGUSON NAJAVIO OSTANAK NA KLUPI I PORUČIO / "Mourinho je trener za Manchester United"

Image

Škot je rekao da se na klupi engleskog prvaka želi zadržati još dvije ili tri godine, što je duže moguće.

10.4.2009.
9:20
VOYO logo

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson kaže da bi se definitivno oprostio od klupe ''crvenih vragova'' ako bi uspio još dva puta osvojiti najprestižnije europsko klupsko nogometno natjecanje Ligu prvaka.

"Volio bih još dva puta odvesti moju momčad do trona u Ligi prvaka, jer smatram da u tom natjecanju nismo osvojili onoliki broj trofeja koliki smo trebali osvojiti. Kada bih uspio donijeti još dva naslova Lige prvaka na Old Trafford, definitivno bih se povukao, rekao je sir Alex.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Porta odigrao tek 2-2, što znači da će mu u uzvratu u Portugalu vjerojatno trebati pobjeda za prolaz u polufinale.

"Nije važno što se dogodilo u utorak na Old Traffordu, još uvijek smo u Ligi prvaka i imamo šanse za osvajanje naslova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zamara se pitanjem tko će zasjesti u stolicu u kojoj on sjedi još od 1986. godine, iako spominje Josea Mourinha kao potencijalnog nasljednika.

"Sretan sam da to nije pitanje o kojem ću ja odlučivati. No, mislim da klub treba opet stručnjaka s iskustvom, jer ovo je veliki klub. Sviđa mi se Jose Mourinho, mislim da je dobar tip. No, to je samo moje mišljenje, ne znam što u klubu misle po pitanju sljedećeg menadžera. Ionako o tome ne trebaju previše razmišljati još dvije ili tri godine, jer ja kanim ostati na svojoj poziciji što je duže moguće!", poručio je Fergi upravi kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo