MUKE ZBOG OZLJEDA /

Mourinho gura Balotellija u obranu

Image

S druge strane, Alex Ferguson možda neće imati na raspolaganju pouzdanog Rija Ferdinanda.

8.3.2009.
14:17
VOYO logo

Pobjedom 2-0 u gostima nad Genovom, Inter je osvojio nove bodove čime je sačuvao sedam bodova prednosti nad Juventusom. No, Interov trener Jose Mourinho kaže da neće dobro spavati zbog ozljeda obrambenih igrača uoči uzvratnog dvoboja osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

Ozljede su zaradili Marco Materazzi i Nicolas Burdisso  koji su već u prvom poluvremenu morali napustiti igru. Mourinho je prebacio veznog igrača Estabena Cambiassa na poziciju srednjeg braniča, a ovaj je odgovorio odličnom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dvoboj s Manchesterom (srijeda) ulazimo puni vjere, iako neću baš dobro spavati s obzirom na probleme s ozljedama obrambenih igrača protiv tako jake napadačke momčadi kao što je United. Cambiasso je odigrao izvrsno na poziciji srednjeg braniča, bio je pravi vođa na terenu, kaže Mourinho".

Razmišlja u srijedu u obrambenu četvorku gurnuti i napadača Marija Balotellija! "Razmislit ću i o toj opciji. On je tip igrača protiv kojeg je teško dobiti duel. Tko zna, i to je jedna od mogućnosti, s obzirom na njegovu visinu, možda bi Balotelli mogao dobro odigrati na mjestu srednjeg braniča".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane i Rio Ferdinand, pouzdani branič Manchester Uniteda i engleske reprezentacije, zbog ozljede gležnja bi mogao propustiti uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Intera. Manchester je u subotu u gostima deklasirao Fulham 4-0 u susretu četvrtfinala FA Cupa, ali je u tom susretu Ferdinand zadobio ozljedu gležnja. Ukoliko se to ne dogodi, uz Vidića će na poziciji stopera vjerojatno zaigrati Jonny Evans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo