CARLOS TEVEZ IGRAČ GODINE / Modrić među pet najboljih igrača Premiershipa

Image

Internetska stranica TEAMtalk napravila je izbor petorice najboljih nogometaša u protekloj sezoni Premiershipa. Razigravač Tottenhama Luka Modrić završio je na četvrtom mjestu.

9.6.2011.
11:33
VOYO logo

Na kraju svake sezone uvijek se provode izbori najboljih igrača, ekipa i trenera. Engleski web portal TEAMtalk.com izabrao je pet najboljih nogometaša u prošloj sezoni Premier lige.

Na popisu najboljih nije bilo mjesta za Garetha Balea, najboljeg igrača po izboru profesionalnih nogometaša Engleske i Walesa. Za najboljeg igrača je prema izboru urednika i novinara proglašen Carlos Tevez koji je svojim golovima pomogao Manchester Cityju u osvajanju prvog trofeja nakon 35 godina suše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza sjajnog Argentinca našao se Scott Parker, koji je postao vrlo tražen nakon što je njegov West Ham ispao iz elitnog razreda engleskog nogometa. Nemanja Vidić završio je na trećem mjestu za kojeg portal tvrdi da je najbolji stoper u Engleskoj.

Za Luku Modrića, koji je na četvrtom mjestu, kažu kako je jedan od najzaslužnijih za nastup Spursa u četvrtfinalu Lige prvaka. Petorku zatvara David Vaughan, 28-godišnji veznjak Blackpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo