donirali dresove / 'Modri' se pridružili humanitarnoj akciji za Mislava

Image
Foto: PR

Modri se klub, kao i ostali hrvatski klubovi te Hrvatski nogometni savez, uključio donacijom potpisanih dresova igrača koji će biti ponuđeni na aukciji.

12.12.2014.
16:14
PR
VOYO logo

Sportski klubovi diljem Hrvatske pokazali su još jednom svoju humanu stranu, pa tako i najtrofejniji hrvatski nogometni klub GNK Dinamo. Ovoga puta svi su se ujedinili u humanitarnoj akciji 'Mislavov prvi korak' kojom se pomaže 14-godišnjem dječaku Mislavu koji boluje od cerebralne paralize. Zbog sve veće deformacije i bolova u stopalima, potrebni su mu operativni zahvati stopala na Dječjoj ortopedskoj klinici u Aschau im Chiemgau, a operacijom i ortozama ovaj bi hrabri dječak dobio veliku šansu da bolovi prestanu te da napokon prohoda.

Modri se klub, kao i ostali hrvatski klubovi te Hrvatski nogometni savez, uključio donacijom potpisanih dresova igrača koji će biti ponuđeni na aukciji. Aukcija počinje u petak, 12. prosinca i traje do 21. prosinca, a licitirati se može na web stranici aukcije.hr ili na broj telefona 01/65-363-00. Dresovi će biti dostavljeni novima vlasnicima nakon što licitacija završi odnosno nakon što licitirana sredstva budu doznačena na račun Udruge Baranjski leptirići. Prvotimci Dinama koji su se uključili u humanitarnu akciju u ime modroga kluba su Josip Šimunić, Jozo Šimunović, Duje Čop, Marcelo Brozović i Domagoj Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je jedinstvena prilika za njega, dječaka koji cijeli život prati sport i kojemu je životni san postati sportski komentator.

Mislavu možete pomoći i uplatom na IBAN HR8723400091510689176 ili pozivom na humanitarni telefon 060/922-922.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo