MODRI BI SE TREBALI ZABRINUTI: / Sudi im kontroverzni Španjolac poznat po skandaloznom incidentu zbog kojeg je Madrid gorio

Image
Foto: AFP

Poznat je i po tome da je naklonjen Realu i da je nakon jedne utakmice izlazio s vrećicama s njihovim grbom

16.9.2019.
14:23
AFP
VOYO logo

Španjolac Jesus Gil Manzano sudit će Dinamu na otvaranju ovogodišnje Lige prvaka. Hrvatski prvak u srijedu će ugostiti debitanta Atalantu, koja u Zagreb dolazi oslabljena za napadača LuisaMuriela. Kolumbijac je ozlijedio koljena tijekom prvenstvenog ogleda s Genoom.

Image
BOLESNE UVREDE ZVIJEZDE ATLETICA: /

Ovo je prestrašno i za svaku osudu, nije mu ovo trebalo

Image
BOLESNE UVREDE ZVIJEZDE ATLETICA: /

Ovo je prestrašno i za svaku osudu, nije mu ovo trebalo

Kada je u pitanju sudac predstojećeg susreta, domaća publika dobro je upoznata s njegovim likom i djelom. Sudio je Splitu u trećem pretkolu Europske lige 2014. u remiju 0:0 kod Černomoreca i Hajduku dvije godine kasnije u porazu 2:1 protiv Maccabi Tel Avivu u 4. pretkoli Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaratio s Costom

Ove sezone sudio je dvije utakmice španjolskog prvenstva. U remiju 1:1 Valencije i Sociedada te u 2:2 remiju Villarreala i Real Madrida.Zanimljivo u obje utakmice pokazao je crveni karton. Valencijinom Coquelinu i Realovom GarethuBaleau. Svjetska javnost dobro ga je zapamtila i po incidentu tijekom utakmice između Barcelone i Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diegu Costi pokazao je put prema svlačionici nakon što mu se napadač unio u lice nezadovoljan jednom odlukom.

“S*rem se na tvoju j*benu majku”, pročitali su Španjolci s usana Atleticovog napadača trenutak njegovog vrijeđanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ti, k*rvin sine, e sad ideš van”, navodno mu je odbrusio sudac i dao mu crveni. Costa je naknadno suspendiran na osam utakmica. Više o tom incidentu možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manzano, inače, glasi kao Realov sudac. To je postao nakon što je snimljen kako poslije jedne utakmice izlazi Santiago Bernabeua s Realovim vrećicama. Neki su mu spočitali da su to pokloni od kluba. Također, znao je ovaj sudac donositi odluke u korist Madriđana. Real je 2017. osvojio posljednji naslov, a Manzano im je pomogao tako što je priznao Ramosu gol iz zaleđa u pobjedi nad Malagom 2:1, a te je sezone kod Villarreala dosudio sumnjivi penal za Real u pobjedi 3:2 dok domaćinima nije svirao očit penal.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo