SVI GA ŽELE

MOĆNI MENADŽER ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: ‘Najviše 10 klubova može si priuštiti kupnju Haalanda’

Norveški reprezentativac ima ugovor do 2024. godine

Poznati menadžer Mino Raiola otkrio je kako samo deset klubova mogu si priuštiti norveškog napadača Erlinga Haalanda (20).

“Samo najviše 10 klubova može si priuštiti kupnju Haalanda,” kazao je Raiola u razgovoru za BBC.

“Haaland će biti jedna od zvijezda sljedećeg desetljeća jer vidimo da zvijezde poput Ibrahimovića, Ronalda i Messija dolaze u doba u kojem se svi pitaju: ‘Koliko dugo još možemo uživati ​​u njima?’ Dakle, svi traže novu generaciju,” kazao je menadžer mladog norveškog napadača.

Jedan od najmoćnijih menadžera na svijetu nije želio otkriti kojih je to 10 klubova, tek kako se samo četiri nalaze na “Otoku”.

Mino RaiolaFoto: MARKA / Alamy/Profimedia

Real ili United?

Real Madrid i Manchester United dva su kluba koja se redovito povezuju s Haalandom otkako je prošlog siječnja Red Bull Salzburg zamijenio Dortmundom. Spominju se u Liverpool, Barcelona, Chelsea, Bayern, Juventus, Inter…

Njemački mediji navode kako će Borussija teško zadržati Haalanda ako se ne uspije kvalificirati za Ligu prvaka, a trenutačno drži šesto mjesto na ljestvici Bundeslige.

Norveški reprezentativac ima ugovor do 2024. godine, koji uključuje klauzulu o izlasku od najmanje 100 milijuna eura koja stupa na snagu najranije 2022. godine.

Borussija je 2017. prodala Ousmanea Dembelea Barceloni za klupski rekord od 150 milijuna eura, a nagađa se kako će Haaland oboriti taj rekord.

Povratak na Net.hr