Pogledajte tko ide na vaterpolski spektakl

Europski vaterpolo okršaj ovog vikenda stiže u Zagreb. Mladost u domaćem plivalištu traži prolazak u četvrtfinale LEN Euro kupa.

23.10.2013.
16:39
VOYO logo

"Mladost je danas stabilan klub, igra sa vlastitim trenerom i igračima, oslanjamo se na klupsku struku. Turnir je dobro organiziran i sve je spremno za početak. Bit će dosta inovacija u samom tijeku utakmica, pripremili smo brojna iznenađenja za gledatelje a cijena ulaznice je u skladu s našim prilikama", izjavio je direktor kluba Tomislav Družak.

Momčad HAVK Mladost spremno dočekuje protivnike i po prvi puta ove sezone igra u punom sastavu, a trener Vjekoslav Kobešćak najavljuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi puta ove sezone momčad je u punom sastavu. Iako je Pavić ozlijeđen, dobili smo drugo mišljenje liječnika specijalista i dogovorili odlazak na operaciju te će se vrlo vjerojatno naći u momčadi na ovom turniru. Naš je cilj prolazak u četvrtfinale, a to bi za momčad značilo jako puno, naročito za poziciju kluba nakon turbulentnog razdoblja."

"Puni smo samopouzdanja i jedva čekamo početak turnira. Ovog smo tjedna naporno trenirali, radili smo dosta na taktici, momčad je složna i ostavit ćemo srce u bazenu", rekao je igrač Luka Lončar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Sportski.net vodi vas na utakmice. U srijedu smo postavili pitanje na nagradnjači. Nije bilo teško, 'Tko je trener vaterpolista Mladosti', točan odgovor je bio pod a) Vjekoslav Kobešćak, a petero najbržih osvojilo je po dva paketa ulaznica za cijelu turnir. Dobitnici su:

1. Ivan Sović, Zagreb 2. Jure Trutanić, Selca - Brač 3. Mario Krešić, Zagreb 4. Zdenko Vučković, Zagreb 5. Petra Rabuzin, Novi Marof

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo