MLADE VATRENE ČEKA UTAKMICA ODLUKE: / 'Želimo li dobar rezultat, golman će morati biti među najboljima'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vlašić i Katić uvjereni da mladi Vatreni mogu bolje

20.6.2019.
16:27
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija u petak igra drugu utakmicu na Europskom prvenstvu s Francuskom. Hrvatska je u prvoj utakmici izgubila od Rumunjske 1:4 i mora pobijediti želi li ostati u utrci za prolazak dalje na Euru u Italiji i San Marinu.

Image
IZBORNIK POTVRDIO ONO ČEGA SU SE SVI PRIBOJAVALI: /

Mladi Vatreni na moćne Francuze idu bez dvojice ključnih igrača

Image
IZBORNIK POTVRDIO ONO ČEGA SU SE SVI PRIBOJAVALI: /

Mladi Vatreni na moćne Francuze idu bez dvojice ključnih igrača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoja razmišljanja uoči sraza s Franczima svoja razmišljanja je podijelio Nikola Vlašić, prva zvijezda mladih Vatrenih.

Mladi hrvatski nogometaši nedavno su igrali prijateljsku utakmicu s Francuskom, odigrali 2:2 i na njoj upoznali tu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam nastupio na nadavnoj prijateljskoj utakmici, ali gledao sam je i vidio da smo igrali kompaktnu obranu te da je naš vratar imao nekoliko dobrih obrana. Želimo li izvući dobar rezultat, i ovoga će puta morati biti među najboljim igračima. Francuze pak krasi mnogo kvalitete na krilnim pozicijama", prenosi Vlašićevu izjavu stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

Veliki korak u klupskoj karijeri

Nedavno je objavljeno da je Vlašić potpisao ugovor s ruskim CSKA iz Moskve, klubom u kojem je prošlu sezonu proveo na posudbi iz engleskog Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"CSKA je pravo mjesto za moj napredak kao igrača i jako dobra odluka za moju daljnju karijeru. Imam odličnog trenera i stručni stožer i mladu momčad. Ne slažem da mi je nužan bio odlazak u lige 'petice', CSKA je odličan poligon i uistinu me želi, što je također odigralo važnu ulogu", rekao je.

Utakmicu s Francuzima najavio je i njegov suigrač u reprezentaciji, branič Nikola Katić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rumunjska kao lekcija

"Pokušat ćemo opravdati svoj dolazak na Europsko prvenstvo i ispraviti sve što možemo. Jasno je da Francuska ima posebnu kvalitetu i kadar. Sve smo vidjeli u onoj prijateljskoj utakmici - tada su oko 70. minute uveli sedmoricu ili osmoricu novih igrača i svi su bili jednake kvalitete. Krasi ih odlična distribucija lopte, dolazak s puno igrača u završnicu i znamo što nas čeka", prenosi njegovu izjavu HNS.

Za dobar rezultat protiv Francuza Hrvatska treba učiti iz grešaka iz utakmice s Ruminjskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Analizirali smo sa stručnim stožerom i pronašli razloge loše igre. Igrači su međusobno razgovarali, znamo gdje smo griješili i pokušat ćemo smanjiti taj broj pogrešaka. Budemo li ih nastavili raditi, Francuzi će nas kažnjavati još i više nego Rumunji", zaključio je.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo