IZBORNIK POTVRDIO ONO ČEGA SU SE SVI PRIBOJAVALI: / Mladi Vatreni na moćne Francuze idu bez dvojice ključnih igrača

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska je u prvoj utakmici izgubila od Rumunjske 1-4 i mora pobijediti želi li ostati u utrci za prolazak dalje

20.6.2019.
15:46
Profimedia
VOYO logo

Izbornik mlade reprezentacije NenadGračan najavio je utakmicu s Francuskom u Skupini C Europskog prvenstva koja je na rasporedu u petak u 21 sat.

"Žao mi je što se Jonathan Bamba ozbiljno ozlijedio i što je za njega prvenstvo završeno. Kao igrač, i ja sam se slično ozlijedio i želim mu što brži oporavak. No, Francuzi imaju zaista široku bazu igrača i nama je najvažnije usredotočiti se na njihovu igru. Sigurno će ga zamijeniti netko sličnih karakteristika, imaju sjajne pojedince", rekao je Gračan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez dvojca

"U dvoboju s Engleskom vidjeli smo dobru Francusku, ali smo vidjeli i da se možemo nositi s njihovom kvalitetom. Moramo im biti blizu u bloku, zatvarati im koridore i bočne pozicije, gdje su najopasniji. Sa sličnom su momčadi nastupili u našoj međusobnoj prijateljskoj utakmici i dobro ih poznajemo. Ipak, svaka utakmica nosi nešto svoje", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"JosipBrekalo i FilipBenković neće biti u kadru za Francuze. Nadamo se da Brekala možda možemo vratiti za Engleze, otklonili smo sumnje oko težine ozljede. No, imamo i druge motivirane igrače, najvažnije je da budemo disciplinirani i homogeni, da shvatimo da talent nije dovoljan već da treba i čvrstine. Tek onda kvaliteta može doći do izražaja", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo