3. KOLO LIGE PRVAKA / Milan iznenadio Real u Madridu

Image

Nogometaši Bordeauxa promašili su dva penala, no na kraju su slavili 2:1 protiv Bayerna koji je utakmicu završio s dva isključena igrača.

21.10.2009.
21:07
VOYO logo

U derbiju najuspješnijih klubova u povijesti Lige prvaka Milan je naporavio veliko iznenađenje svladavši Reala 3:2 u Madridu u 3. kolu Lp skupine C. Time je Milan na najbolji način iskoristio izostanak Cristiana Ronalda u sastavu Madriđana.

Real je poveo u 19. minuti pogotkom Raula nakon katastrofalne pogreške vratara Milana Dide. Raulu je to 66. pogodak u svim europskim natjecanjima čime je izjednačio dosadašnji rekord Nijemca Gerda Muellera, a zanimljivo je da je Španjolac sve svoje europske pogotke postigao u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je igrao vrlo slabo sve do 62. minute, kada je Andrea Pirlo fantastatičnim udarcem poravnao, a samo četiri minute kasnije iz jednog protunapada Pato je donio Milanu vodstvo 2:1. Nizozemac Royston Drenthe je izjednačio u 76., da bi Alexandre Pato zaslužio epitet igrača utakmice svojim drugim pogotkom u 88. minuti.

U istoj skupini Marseille je slavio u gostima u Zuerichu pogotkom Gabriela Heinzea u 69. minuti, a Francuzi su utakmicu završili s deset igrača jer je u sudačkoj nadoknadi isključen Bonnart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tri kola sve četiri momčadi imaju po tri boda.

U obje utakmice 3. kola skupine A nogometne Lige prvaka domaće momčadi su ostvarile pobjede. Bordeaux je na svom stadionu Chaban-Delmas svladao Bayern iz Muenchena sa 2-1, dok je Juventus na Olimpijskom stadionu u Torinu svladao Maccabi iz Haife sa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interesantno, Bordeaux je upisao pobjedu unatoč dva promašena penala, no valja reći i da je Bayern završio utakmicu s dva isključena igrača. Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić igrao je za Bayern od 74. minute, dok Ivica Olić nije kandidirao za nastup zbog ozljede.

Nogometaši Manchester Uniteda u dvoboju su skupine B Lige prvaka kao gosti u Moskvi na stadionu Lužniki svladali CSKA sa 1-0, dok su u drugoj utakmici ove skupine Wolfsburg i Besiktas odigrali 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak u Skupini B postigao je Antonio Valencia u 86. minuti.

Nogometaši Chelsea svladali su u dvoboju 3. kola D skupine Lige prvaka Atletico Madrid s 4:0, dok je u istoj skupini Porto slavio kod kuće protiv APOELA s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo