ISPOVIJED BIVŠE DJEVOJKE /

'Messijeva mama me naganjala s tavom u ruci'

Image
Foto: ralph.ninemsn.com.au

Argentinski model Macarena Lemos, koja je prije pet godina bila u vezi s najboljim nogometašem današnjice, ispričala je medijima jednu vrlo neugodnu epizodu s Messijevom mamom.

25.10.2011.
16:36
ralph.ninemsn.com.au
VOYO logo

Danas 20-godišnja manekenka, Maracena Lemos kratko je hodala s Lionelom Messijem 2006. uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

Upoznali su se Rosariju, gradu u kojem su oboje rođeni, a zanimljiv je podatak da je tada 14-godišnju djevojku s Barceloninom zvijezdom u usponu upoznao njezin vlastiti otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da ta veza ipak nije bila po volji Messijevoj mami koja je jedne sunčane nedjelje prije gotovo šest godina pratila mladu Macarenu, njezinu majku i tetu po shopping centru u Rosariju.

Celia María Messi pratila je i fotografirala tadašnju djevojku svog sina, a u ruci je imala neobičan predmet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednom trenutku sam se okrenula i pitala ju što se događa. Odmah me počela vrijeđati. Ja se pitam što je ona radila na odjelu elektronike s tavom u ruci? Pratila me po shopping centru s mobitelom i tavom", otkrila je 20-godišnja plavuša za Telenoche.

Macarena je bila šokirana napadima gospođe Messi, pogotovo zato što o svojoj vezi s Lionelom nikada nije pričala u medijima.

"Nikad nisam izašla u javnost i pričala o tome jesam li spavala s njezinim sinom. Imala sam 14 godina, on 18 - nisam htjela otkrivati apsolutno ništa o našoj vezi, ali ona me je tretirala kao da sam nitko i ništa. Čini mi se da je Messijeva mama pomislila kako sam nešto ispričala medijima, ali to nikad nisam napravila", požalila se zgodna Argentinka.

"To me šokiralo jer takvo nešto nisam očekivala u nedjelju popodne u shopping centru, pogotovo zato jer sam bila u društvu svoje majke i tete", naglasila je Macarena Lemos koja bi, unatoč incidentu, vrlo rado provela noć s najboljim nogometašem današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je za mene nedovršena priča", priznala je Messijeva bivša djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo