MESSI SASUO PALJBU PO RAKITIĆU I DRUŠTVU: / 'Takve djetinjaste pogreške ne smiju nam se ponoviti'

Image
Foto: Profimedia

Finale se igra u nedjelju, a u njemu sudjeluju dva madridska kluba

10.1.2020.
12:52
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Atletico Madrida plasirali su se u finale Španjolskog Superkupa nakon što su u Saudijskoj Arabiji u polufinalu porazili Barcelonu s 3-2. U srijedu je Real Madrid slavio protiv Valencije s 3-1.

U utakmici punoj preokreta u prvom dijelu nije bilo golova, a u 46. minuti Koke dovodi "Colchonerose" u vodstvo. Barcelona je golovima Lionela Messija (51) i Antoinea Griezmanna (62) došao do preokreta, a Barci je "VAR" potom poništio dva gola. Atletico je u samoj završnici stigao do pobjede zahvaljujući pogreškama vratara Neta - prvo je Alvaro Morata iz penala, kojeg je skrivio Neto, poravnao na 2-2, da bi Angel Correa u 86. minuti donio trijumf i osigurao madridsko finale. Ivan Rakitić je ušao u igru tek u 86. minuti, dio fanova zamjera mu da je loše reagirao kod pobjedničkog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni poraz

Poslije utakmice Lionel Messi kritizirao je momčad zbog djetinjastih pogrešaka.

"Šteta, odigrali smo sjajnu utakmicu, imali smo sve pod kontrolom, dominirali smo i napadali cijelo vrijeme. Pobjedu smo ispustili zbog određenih pogrešaka kad je Atletico već bio gotov. U manje od deset minuta okrenuli su utakmicu koju smo trebali pobijediti. To je bolno jer smo ostali bez trofeja, a željeli smo igrati u finalu i osvojiti ga", kazao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč porazu izgledali smo jako dobro i ovo je korak naprijed, ali svjesni smo da stvari ne idu onako kako želimo. Ne želimo ponoviti ove djetinjaste pogreške", poručio je Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo