MESSI OTKRIO NAJLJEPŠI TRENUTAK ŽIVOTA I DODAO: / 'Postoje dijelovi igre koje nisam doveo do maksimuma'

Image

"Uloga oca je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu", izjavio je Argentinac

2.1.2018.
13:10
VOYO logo

Lionel Messi dao je intervju suradniku srpskog portala Blic, koji je ujedno i predstavnik Srbije u Uefinu izboru za igrača godine, u kojem je otkrio neke zanimljive detalje iz svog života.

"Nemam osjećaj za trenerski posao tako da to vjerojatno neću raditi. No, ima još vremena, možda se i predomislim", rekao je Messi i potom komentirao što želi popraviti u svojoj igri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moram raditi na penalima'

"Postoje dijelovi igre koje nisam doveo do maksimuma, a ja ipak težim savršenstvu. Koji? Recimo penali. Njih moram i dalje dodatno trenirati", objasnio je argentinski čarobnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na svoj život van nogometa, odnosno na obitelj koja mu mnogo znači:

"Živim sasvim normalan život sa svojom obitelji. Da, istina, ponekad poželim da nisam toliko poznat i da mogu hodati slobodno bez povlačenja za rukav na svakom koraku. Kod kuće rijetko kad pričamo o nogometu. Mora se baš nešto posebno dogoditi s Barcelonom ili reprezentacijom da nogomet bude tema za obiteljskim ručkom.Nevjerojatan je osjećaj biti roditelj. Neke stvari sada gledam iz potpuno drugog kuta. Uloga oca je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu. Neopisivo", rekao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo