OZLJEDA ZASJENILA SLAVLJE / Messi napustio teren uz bolnu grimasu

Image
Foto: AP Images

Argentinski majstor je napustio igru u 20. minuti utakmice zbog ozljede butnog mišića. Messi je u jednom trenutku pokušao 'povući' loptu, ali nije uspio, već je uz bolnu grimasu napustio teren.

11.11.2013.
7:23
AP Images
VOYO logo

U posljednjem susretu 13. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na gostovanju pobijedila Real Betis 4-1, međutim glavna vijest je ozljeda Lionela Messija.

Argentinski majstor je napustio igru u 20. minuti utakmice zbog ozljede butnog mišića. Messi je u jednom trenutku pokušao 'povući' loptu, ali nije uspio, već je uz bolnu grimasu napustio teren. Koliko je ozljeda ozbiljna, doznat će se u ponedjeljak nakon dodatnih pregleda.

Ovo je već treća Messijeva ozljeda u posljednja četiri mjeseca. U kolovozu je imao problema s koljenom, a u rujnu s butnim mišićem.

Barca je do pobjede protiv Betisa stigla rutinski golovima Neymara (35), Pedra (37) i Fabregasa (63, 79), dok je strijelac za domaćine bio Molina u posljednjim trenucima susreta iz kaznenog udarca.



U ranije odigranom susretu Villarreal i Atletico Madrid su remizirali 1-1, a bio je to prvi remi Atletica ove sezone. Gosti su poveli autogolom Maria u 2. minuti, a Villarreal je izjednačio također nakon autogola koji je postigao Juanfran u 79. minuti.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 37 bodova, Atletico ima tri boda manje, dok je Real Madrid na trećoj poziciji sa 31 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo