prva pobjeda u gostima / Medvjedi nakon produžetaka do sedme pobjede zaredom!

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Novom pobjedom Medveščak se uspeo za još jednu poziciju i sada je na četvrtom mjestu Zapadne konferencije sa 25 bodova. Toliko ima i ukrajinski Donbass protiv kojeg će 'medvjedi' odmjeriti snage u Donjecku u petak.

9.10.2013.
21:25
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka nastavljaju nizati pobjede u KHL ligi. Na gostovanju u Minsku nakon produžetaka su pobijedili Dinamo 3-2 (1-2, 1-0, 0-0, 1-0) ostvarivši sedmu uzastopnu pobjedu, osmu ukupno, ali i prvu gostujuću pobjedu ove sezone.

 'Medvjedi' su osvojili bodove u Bjelorusiji nakon što su gubili 0-2, no uspjeli su okrenuti rezultat. Koncem prve trećine smanjio je Ryan Vesce, u drugoj trećini izjednačio je Boyd Kane, a pobjedu Medveščaku donio je Jonathan Cheechoo u drugoj minuti produžetka.
Strijelci za domaćine bili su Andrei Stas i Tomas Surovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novom pobjedom Medveščak se uspeo za još jednu poziciju i sada je na četvrtom mjestu Zapadne konferencije sa 25 bodova, koliko ima i ukrajinski Donbass protiv kojeg će 'medvjedi' odmjeriti snage u Donjecku u petak, 11. listopada.

U vodstvu je SKA sa 33 boda, dok je Dinamo ostao na drugoj poziciji sa 31 bodom. Na ljestvici divizije Bobrov Medveščak je drugi iza SKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo