POBJEGAO U JESENICE / Medvjede napustio vratar

Image

Slovenski vratar Gašper Krošelj napustio je momčad Medveščaka i potpisao ugovor za Acroni Jesenice. Dosadašnji drugi vratar Medveščaka karijeru nastavlja u rodnoj Sloveniji gdje će igrati za Jesenice.

25.3.2011.
11:36
VOYO logo

Drugi vratar hokejaškog kluba Medveščak od petka će biti Andrej Vasiljević, nakon što je slovenski golman Gašper Krošelj napustio Medvjede i potpisao ugovor s klubom Acroni Jesenice.

"Nismo očekivali Krošeljev odlazak, pogotovo jer smo se nadali da će zaigrati za hrvatsku seniorsku reprezentaciju čim stekne uvjete za to. Igrač se sam odlučio na odlazak bez znanja kluba, kako je rekao, nakon dugog razmišljanja. Klubu nije niti najavio odlazak i sada se za sljedeću sezonu moramo pojačati novim vratarom", kazao je Ranko Vučinić, glasnogovornik Medveščaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščakova vrata i dalje će braniti Robert Kristan, a jedina njegova zamjena ostao je mladi Andrej Vasiljević. Medvjedi će tražiti novog golmana, a jedna od opcija mogao bi biti Tihomir Filipec, mladi vratar koji je nedavno proglašen najboljim na Prvenstvu Hrvatske.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo