Potez gubitnika / Medveščaku žele uzeti najveću pobjedu

Image
Foto: Pixsell

Zagrebački 'oklopnici' su u nedjelju razbili KAC, vodeću momčad EBEL lige, no zasluženu i najveću pobjedu ove sezone mogli bi izgubiti za zelenim stolom jer su se poraženi žalili na igranje mladog vratara Tomljenovića.

13.10.2011.
9:39
Pixsell
VOYO logo

Priča je poznata - čelnici Medveščaka su zbog problema s vratarima iz slovačkog Zvolena povukli Matu Tomljenovića, koji je doslovce iz zrakoplova uletio na led te branio vrata zagrebačke momčadi protiv KAC-a.

18-godišnji reprezentativni vratar je odlično odradio svoj posao, a njegovi suigrači su ostvarili najveću pobjedu sezone svladavši prvi sastav EBEL lige 5:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Medvjedi bi za zelenim stolom mogli ostati bez ovih bodova jer su se 'gubitnici' iz Klagenfurta žalili igranje mladog Tomljenovića za kojeg tvrde da nije bio prijavljen na vrijeme.

Situacija je apsurdna - u Medveščaku tvrde da su imali potrebno odobrenje Svjetske hokejske organizacije, ali ured EBEL-a nije mogao potvrditi transfer jer vikendom ne radi (?!).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, stvari ne izgledaju dobro jer se ipak radi o austrijskog hokejskoj ligi, a žalili su se - Austrijanci, no u redovima zagrebačke momčadi su optimisti.

Uvjereni su da će ih samo novčano kazniti, a u prilog im idu i reakcija KAC-ovih navijača koji smatraju da Medveščak "nije zaslužio da mu se uzmu bodovi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo