MAMIĆA MORA SLUŠATI / Marković potvrdio: 'Odlazim nakon Eura!'

Image

Potvrdio je tako riječi Zdravka Mamića, stvarnog gazde domaćeg nogometa, koji je još u petak izjavio kako Marković odlazi u srpnju.

11.3.2012.
16:32
VOYO logo

VlatkoMarković broji zadnje mjesece na mjestu predsjednika HNS-a. Potvrdio je to formalno prvi čovjek Saveza u razgovoru za 24sata.

"Odlazim nakon Eura. Ne mogu sada otići jer bi to bio velik problem za stručni stožer i reprezentaciju", rekao je Marković koji mjesto šefa hrvatskog nogometa drži već 14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je tako riječi ZdravkaMamića, stvarnog gazde domaćeg nogometa, koji je još u petak izjavio kako Marković odlazi u srpnju. Marković smatra kako bi DavorŠuker bio najbolji izbor za njegovog nasljednika, ali i dodaje da on nije taj koji može odlučiti o tome.

Markovićevom objavom počinje i kampanja za novog šefa HNS-a, a kandidata je mnogo. Davor Šuker, Igor Štimac, Zvonimir Boban, Dario Šimić, Damir Vrbanović...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni smatraju da mogu uskočiti u užarenu fotelju u Rusanovoj, ali zna se tko će odlučiti - Zdravko Mamić. Naravno, ako 'preživi' isušivanje nogometne močvare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo