ZGAZIO GA I IZVRIJEĐAO / Maradona pregazio snimatelja

Image

Argentinski izbornik nije se zaustavio kada su njegov automobil okružili novinari pred zgradom nogometnog saveza. Kolima je prešao jednom snimatelju preko noge, a potom mu dobacio: "Kakva si ti budala! Kako možeš staviti nogu ispod kotača!"

20.5.2010.
10:35
VOYO logo

BUENOS AIRES - Izbornik argentinske nogometne reprezentacije Diego Maradona izvrijeđao je u srijedu snimatelja televizije Canal 13 nakon što mu je automobilom slučajno prešao preko noge.

Incident se dogodio pred ulazom u zgradu argentinskog nogometnog saveza gdje je Maradona dolazio objaviti konačan popis od 23 igrača za SP u Južnoj Africi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su okružili njegov automobil, a kamerman je u toj gužvi pao na pod. Maradona to vjerojatno nije primjetio i automobilom mu je prešao preko noge. Ostali novinari su Maradoni vikali da stane. Kad je shvatio što se dogodilo, legendarni bivši nogometaš nije se udostojio izaći iz automobila, ali se zato okomio na nesretnog snimatelja.

"Kakva si ti budala! Kako možeš staviti nogu ispod kotača, stari!", viknuo je Maradona i odjurio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je stigla i hitna pomoć koja je kamermana odvezla u bolnicu. Argentinski mediji tvrde da je pretrpio teže ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo