MARADONA JE KRIV ZA SVE: / Mali zeleni u suzama dočekao kraj utakmice, a sada svi šeraju ovu njegovu staru fotku

Image
Foto: AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija u drugom je nastupu na Svjetskom prvenstvu u Nižnjem Novgorodu svladala aktualnog svjetskog doprvaka Argentinu s visokih 3-0.

22.6.2018.
9:40
AFP
VOYO logo

Jedan od najvećih nogometaša u povijesti, veliki Diego Maradona u suzama je dočekao kraj utakmice između Hrvatske i njegove Argentine. Ante Rebić, Luka Modrić i Ivan Rakitić praktički su uništili san Gaučosa o prvom naslovu svjetskih prvaka nakon 1986. kada ih je Mali zeleni po drugi put u povijesti odveo na vrh.

Jer, uz visoku pobjedu nad Nigerijom trebat će i pobjedu Hrvatske protiv Islanda. Loša im je vijest pritom što je Zlatko Dalić najavio da će priliku u posljednjoj utakmici dati igračima koji nisu igrali u prve dvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, nakon veličanstvene pobjede Vatrenih društvenim mrežama počela se širiti fotografija Maradone sa ždrijeba skupina za SP. Upravo je on svojoj Argentini donio Hrvatsku. U tom trenutku kao da je bio sretan tim izborom, no poslije utakmice je sigurno zažalio, što se može vidjeti po izrazu njegova lica nakon visokog poraza Gaučosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Argentina's former midfielder Diego Maradona displays the slip of Croatia during the Final Draw for the 2018 FIFA World Cup football tournament at the State Kremlin Palace in Moscow on December 1, 2017. The 2018 FIFA World Cup will be held from June 14 and July 15, 2018, in 11 Russian cities. / AFP PHOTO / Mladen ANTONOV

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo