MANDŽUKIĆ I SUBAŠIĆ UPOZORAVAJU: / 'Turci su fanatici i ne smijemo ih podcijeniti'

Image

Vatreni su odradili još jedan trening, a potom su o predstojećoj utakmici govorili Mario Mandžukić i Danijel Subašić.

8.6.2016.
13:13
VOYO logo

Hrvatski nogometaši održali su prvu konferenciju za medije od dolaska u Deauville, gdje se nalazi kamp reprezentacije. Tom prilikom pred novinare su stali MarioMandžukić i DanijelSubašić.

Fanatici na terenu

"Svaka utakmica na Euru je teška. Moramo biti srčani, rastrčani. Ako budemo takvi bit će nam lakše dobiti svaku utakmicu. Natjecanje je lijepo otvori pobjedom. Tursku jako poštujemo. Znamo koliko su dobri. Imaju dobre igrače i trenera i pomalo su fanatici na terenu. Mi znamo kakve imamo igrače, ali to ništa ne znači ako na terenu to ne pokažemo. Moramo biti kao jedan", poručio je napadač Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bi se trebali osvrtati na prošle uspjehe u Francuskoj. Cilj je prolazak skupine, a onda ćemo vidjeti. Je li ovo prilika za osvetu za 2008? Ovo je nova utakmica i nema smisla vraćati unatrag. Poznajemo dobro turske igrače. Rakitić igra s Turanom. Sjajan je. Izvrstan je tehnički i jak je na lopti", kazao je Mandžukić. Upitan je potom da usporedi generacije iz 2008. i ove sadašnje.

Fotogalerija: trening Vatrenih

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

JOŠ ČETIRI DANA DO PRVE UTAKMICE: Hrvatski nogometaši uigravali taktiku za dvoboj protiv Turaka

Image

JOŠ ČETIRI DANA DO PRVE UTAKMICE: Hrvatski nogometaši uigravali taktiku za dvoboj protiv Turaka

"Nisam bio u Austriji pa mi je teško uspoređivati. Ne bi bilo dobro da bilo što kažem. Vidjet ćemo. Trebali bi više gledati na naše kvalitete. Sviđa i se što izbornik tako razmišlja. Moramo misliti o tome što mi možemo napraviti a ne naši suparnici", završio je Mandžukić.

Opasni iz prekida

Prvi vratar reprezentacije DanijelSubašić dodao je kako se osjeća dobro te da mu je ovo treće veliko natjecanje, ali da je dva puta bio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo mi je što igramo u Francuskoj. Na Parku prinčeva još nisam izgubio i nadam se da neću. Turska je sigurno dobra momčad i dugo su bez poraza. Ne smijemo ih podcijeniti", kaže vratar. Svjestan je od kuda mu prijeti opasnot.

"Dobri su u prekidima i dobro izvode slobodnjake. Ako budemo igrali dobro ne bi trebali imati problema. Yilmaz je opasan u igri glavom, ali sve će biti dobro ako budemo igrali na razini", dodao je Subašić te se osvrnuo na njihove vratare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa ne znači to što ne brane u velikim klubovima, Čvrsti su, kompaktni pa je vratarima lakše", završio je.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo