KIKS PSG-a I UNITEDA / Mandžo opet spasio Bayern, remi u velikom derbiju

Image
Foto: AP

Aktualni europski nogometni prvak Bayern i Manchester City osigurali su plasman u osminu finala Lige prvaka nakon što su ostvarili pobjede u susretima 4. kola skupine D.

5.11.2013.
22:40
AP
VOYO logo

Bayern je u Plzenu pobijedio Viktoriju 1-0 ostvarivši i četvrtu pobjedu, a pogodak odluke postigao je hrvatski reprezentativac MarioMandžukić u 65. minuti igre.

Hrvatski napadač ušao je u igru šest minuta ranije, a bio je to njegov drugi gol u Ligi prvaka ove sezone, te ukupno deseti ove sezone. Bayern je pak zabio gol već 35. susretu u nizu u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu večeri Manchester City je deklasirao moskovski CSKA 5-2. City je nakon pola sata vodio 3-0 golovima Aguera (3-11m, 20) i Negreda (30). U sudačkoj nadoknadi je Doumbia smanjio na 3-1, a Negredo je svojim drugim golom u 51. minuti povisio na 4-1. Doumbia je još jednom zatresao mrežu u 71. minuti iz jedanaesterca, no sjajnu predstavu Negredo je okrunio u sudačkoj nadoknadi svojim trećim golom za konačnih 5-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri kola Bayern vodi sa 12 bodova, City ima devet, CSKA tri, a na začelju je Viktorija bez bodova.

U dvoboju skupine B, derbiju večeri Lige prvaka, Juventus i Real Madrid su u Torinu odigrali 2-2. Torinska 'Stara dama' je povela golom Vidala iz jedanaesterca u 41. minuti, no Real je okrenuo rezultat golovima Ronalda (52) i Balea (60). Ipak, Juve je izjednačio u 65. minuti, a strijelac je bio Llorente. Hrvatski reprezentativac LukaModrić odlično je odigrao cijeli susret za 'Kraljevski klub', a u 35. minuti je dobio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu iz skupine FC Kopenhagen je iznenađujuće pobijedio Galatasaray 1-0. Tri boda danskom sastavu donio je Braaten golom u šestoj minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Real sa 10 bodova, Galatasaray i Kopenhagen imaju po četiri boda, a Juventus je na začelju skupine s tri boda.

U skupini A Šahtar i Bayer Leverkusen su u Donjecku odigrali 0-0, a bez golova je završio i susret između Real Sociedada i Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar je dominirao veći dio utakmice, stvorio je niz sjajnih prilika, no nije uspio svladati mrežu 'apotekara'. DarijoSrna je odlično odigrao cijeli susret za domaći sastav, a u 31. minuti je uzdrmao vratnicu. EduardodaSilva nije ulazio u igru.

U drugom dvoboju ManU je bio bliže pobjedi, no Robin van Persie je u 70. minuti promašio jedanaesterac. Gosti su od 89. minute igrali bez isključenog Fellainija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

Nakon četiri kola vodi United s osam bodova, Bayer ima sedam, a Šahtar pet bodova. Sociedad je večeras osvojio prvi bod.

U skupini C PSG je u Parizu odigrao tek 1-1 protiv Anderlechta. Gosti su poveli golom De Zeeuwa u 68. minuti, no dvije minute kasnije rezultat je poravnao Ibrahimović. Andrlecht je posljednjih osam minuta igrao s igračem manje nakon što je isključen Klještan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dvoboju Olympiakos je pobijedio Benficu 1-0 i načinio veliki korak prema plasmanu u drugi krug. Pogodak odluke postigao je Manolas u 13. minuti

Na ljestvici vodi PSG sa 10 bodova, Olympiakos ima sedam, Benfica četiri, a Anderlecht jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo