MESSI POMEO KONKURENCIJU / Mandžo među 25 najboljih nogometaša svijeta!

Image
Foto: AP Images

Od 2008. godine najutjecajniji nogometni internetski portal Goal.com bira najboljih 50 nogometaša u prethodnoj sezoni. I ovoga je ljeta više od 500 novinara spomenutog medija izabralo kremu najpopularnije igre na svijetu.

29.7.2013.
10:33
AP Images
VOYO logo

Po treći put je LionelMessi doslovno potukao konkurenciju i potvrdio da je nedvojbeno najbolji nogometaš svijeta. Na drugo mjesto Goal.com smjestio je Bayernovog veznjaka Francka Riberyja, dok je treću poziciju zauzeo lanjski laureat CristianoRonaldo.

Zanimljivo, među 50 najboljih nogometaša svijeta našao se i hrvatski reprezentativac MarioMandžukić. Napadač Bayerna postigao je 22 pogotka u bavarskom dresu, još je tri dodao za hrvatsku reprezentaciju, što je bilo dovoljno da ga stručni žiri stavi na visoko 22. mjesto na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doveden je kao zamjena za Gomeza, ali ubrzo je Nijemca izbacio iz momčadi, a na koncu i iz kluba. Međutim, Mandžukićeva budućnost na našoj listi uvelike će ovisiti o planovima koje Pep Guardiola ima za Bayern", pišu u objašnjenju aludirajući na igru bez klasičnog napadača koju forsira španjolski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike