BAYERN U POLUFINALU / Mandžo i Pizzaro srušili Juventus!

Image
Foto: Pixsell

Hrvatski reprezentativac u redovima njemačkog bundesligaša još je jednom pokazao koliko sjajno igra. Ali zaradio je i žuti karton zbog kojega neće igrati u sljedećoj utakmici.

10.4.2013.
22:38
Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Bayerna plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u večerašnjem uzvratu četvrtfinala u Torinu svladali Juventus sa 2-0, a golove su zabili Mario Mandžukić (64) i Pizarro (90+1). Bayern je slavio i u prvom susretu, kada je bilo 2-0.

Prednost od 2-0 koju je donio Bayern na uzvrat pokazala se kao prevelika prepreka za nogometaše talijanskog prvaka. Juventus nije bio u stanju ozbiljnije pritisnuti Bayern, a Bavarci su bez problema kontrolirali utakmicu.

U prvom poluvremenu tek dvije ozbiljnije situacije, po jedna na svakoj strani. U 23. minuti Pirlo iz slobodnjaka sa 18 metara dobro puca, ali Neuer brani, a u 39. Alaba pokušava sa vrha 16-erca, no i Buffon je spreman.

U nastavku u 57. minuti Robben je pogodio vratnicu, a u 64. Mandžukić je presudio Juveu. Schweinsteiger je ubacio za Javija Martíneza čiji udarac Buffon odbija, a Mandžukić iz neposredne blizine glavom pogađa mrežu.

U sudačkoj nadoknadi Pizarro (90+1) pogotkom je samo potvrdio nadmoć Bayerna.

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je u prvom susretu asistirao za jedan gol, pružio je vrlo dobru partiju i u uzvratu, odigrao je 83. minute i bio je strijelac. No, u 7. minuti dobio je žuti karton zbog starta na Chielliniju i neće igrati u sljedećoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo