Hrvatska - Španjolska /

Mandić: 'Igram kao da sam odigrao već tri svjetska prvenstva, ali naježio sam se na navijanje'

Iako je debitant, Mandić je dorastao izazovu i to je pokazao. Igrao je bez respekta prema iskusnim Španjolcima

17.1.2019.
22:40
VOYO logo

Hrvatska i Španjolska odigrali su sjajnu utakmicu u posljednjem kolu razigravanja po skupinama na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Naši rukometaši došli su do pobjede u Munchenu, a neke od ključnih golova zabio je debitant David Mandić.

"Dogovorili smo se da ćemo od početka igrati obranu 5-1 koja je bila stvarno pokretljiva i zgusnuta. U napadu smo isto igrali fenomenalno. Ova publika nas je bodrila do kraja i čestitam im na ovakvoj atmosferi. Stvarno su navijali na svaki gol i potez. Naježio sam se na sve što su napravili.", rekao je Mandić nakon odlične utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska obrana odlično je funkcionirala i konačno smo pokazali da možemo biti na svjetskoj razini i na toj toj strani terena.

"Ako obranu budemo igrali kao ovu utakmicu, nitko nam ne može 'zapet'. Stvarno smo se držali dogovora i svaka čast svim mojim momcima na stvarno dobroj obrani", rekao je Mandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je debitant, Mandić je dorastao izazovu i to je pokazao. Igrao je bez respekta prema iskusnim Španjolcima.

"Igram kao da sam već igrao tri puta Svjetsko prvenstvo. Hvala treneru što mi je dao šansu i moram ju iskoristiti na najbolji mogući način", zaključio je Mandić. 

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo