MANCINI NESTAO U 40 DANA: / Vlasnik Intera već traži novog trenera za Perišića i Brozovića

Image

Inter je u debeloj krizi, u siječnju su raspršeni snovi o "scudettu", koje su navijači "nerazzurra" imali u prvom dijelu Serie A.

10.2.2016.
10:47
VOYO logo

Još na Novu godinu, Inter je bio vodeća momčad u prvenstvu, a onda je, u samo 40 dana, sve nestalo.

Dvije pobjede u sedam utakmica

Momčad u kojoj važnu ulogu igraju hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović, u 2016. je samo dvaput slavila u sedam dvoboja. Stoga i ne čudi što je Inter pao na 4. mjesto, s čak 11 bodova manje od vodećeg Napolija i devet manje od Juventusa od kojeg će Milanezi vjerojatno doživjeti i eliminaciju u kupu (izgubili 0:3 prvu utakmicu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika želja Interovog vlasnika Ericka Thohira je Diego Simeone, no njega nakon sjajnog posla u Atletico Madridu najviše zanima odlazak u Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose Mourinho također nakon odlaska iz Chelseaja, nije spreman napustiti Otok, a najviše ga se povezuje s Manchester Unitedom.

Spominju se trenre Ajaxa Franck de Boer i Roberto Martinez iz Evertona, a možda se Inter okrene i domaćim, talijanskim snagama. Pogotovo ako proda svojeg najvrjednijeg igrača Maura Icardija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Montella i di Francesco 'u igri'

Priliku bi tad mogli dobiti Vincenzo Montella, koji se nakon odličnog posla u Fiorentini, ove sezone baš i ne snalazi u Sampdoriji. Na listi kandidata je i Eusebio di Francesco koji je sjajan sa Sassuolom.

Manciniju nakon svega, u stilu Otte Barića, trebaju "još dva igrača". Vlasnika kluba pokušat će nagovoriti na kupnju Yaye Tourea i Zabalete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Inter ne osvoji treće mjesto i izbori Ligu prvaka, gotovo je sigurno da će Mancini biti bivši u Interu...

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo