NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO... / Mamić za RTL Danas: Žalit ću se, iznenađen sam presudom!

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić danas je otputovao u Tursku na dvotjedne pripreme s momčadi i gorkim okusom sudskog poraza...

18.1.2014.
14:34
VOYO logo

Zdravko Mamić danas je dobre volje unatoč porazu od Eduarda. Šef Dinama ne želi o navodima iz presude -  zelenaškom ugovoru, lihvarskom odnosu - već mu nešto drugo nije jasno.    

"Županijski sud u Varaždinu je donio pravomoćnu presudu o ovršnosti financijskih sredstava, a Županijski sud u Zagrebu je donio također pravomoćnu presudu o ovršnosti pokretnina i nekretnina tako da je ovo jedna dijametralno suprotna odluka. Ne mogu hiniti da nisam iznenađen, ali što je tu je", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa nije gotovo, slučaj bi mogao stići do Vrhovnog suda, a Mamić kreće sa žalbom. Pritišće slučaj Dudu, ali i slučaj Lokomotiva.

"Ne postoji nikakva pupčana vrpca, ne postoji pravna vrpca, nema te sile svijeta jer to ne postoji. Radi se o jednoj nepodnošljivoj želji da se Dinamo uništi", smatra Mamić.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da se sagradi odnos s navijačima stigao je MarkoKuže.

"Mi smo dali kruh tome mladiću. Morate imati časnika za vezu, to nije izmišljeno mjesto nije lijepo da se to prostituira", kaže Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu su riječ upotrijebili i Bad Blue Boysi koji tvrde da ih je Mamić na tajnom sastanku pokušao potkupiti.

"Ja svakodnevno razgovaram s Boysima, pa ne sa crvenim Kmerima, to su pojedinačni spinovi. Nema dvojbe da se stvorila kritična masa, da većina navijača želi mir i podršku na tribinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše za njom žude igrači. Halilović tvrdi Mamić, ostaje u Dinamu. "On je play of first ten days, znači prvo ime ovih deset dana, vidiš kako baratam engleskim", našalio se.

A kako barata s pojačanjima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pojačanja mogu biti tipa Soudani, Fernandes, Pinto Taravel to će biti politika Dinama u budućnosti. Za šest mjeseci do dvije godine Dinamo će 200 posto biti jači nego što je to ikad bio u posljednih 10 godina."

Što neće imati smisla ako se ne pojave navijači. Mamić je otputovao u Tursku na dvotjedne pripreme s momčadi i gorkim okusom sudskog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo