pohvale na skupštini / Mamić: 'Šuker i ja smo zajedno živjeli i spavali u krevetu'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Odmah nakon Šukera, riječ je tražio Zdravko Mamić. Čitao je Šukerovu biografiju i hvalio ga, rekao da se znaju 27 godina i kako su u jednom trenutku čak i u krevetu zajedno spavali. Pozdravio je ministra Mornara koji je tamo, rekao da je ovo njegova obitelj i zahvalio mu se što ne sudjeluje u isušivanju močvare koja ni ne postoji

20.4.2015.
12:58
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Davor Šuker otvorio je novu skupštinu HNS-a. Pohvalio je sve reprezentacije i cijeli rad Saveza u proteklom razdoblju. Rekao je da se ne smiju umoriti u prozivanju države i medija u borbi protiv huliganizma. Konačna pobjeda je nulta stopa tolerancije na nasilje. Zahvalio se svima i na podržanoj kandidaturi za izbor u IO Uefe. Nakon toga je zastupnicima pušten film o Šukeru u Beču kada je izabran u Uefu.

Odmah nakon Šukera, riječ je tražio Zdravko Mamić. Čitao je Šukerovu biografiju i hvalio ga, rekao da se znaju 27 godina i kako su u jednom trenutku čak i u krevetu zajedno spavali. Pozdravio je ministra Mornara koji je tamo, rekao da je ovo njegova obitelj i zahvalio mu se što ne sudjeluje u isušivanju močvare koja ni ne postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smijemo manipulirati, zavađati se i dijeliti Hrvatsku", rekao je Mamić te se obratio prijateljima iz Splita i rekao: "Pa kod vas je u Splitu HNS slavio 100 godina, na utakmici protiv Švicarske. U ovim kvalifikacijama ste dobili dvije utakmice domaćinstva, u idućim jos dvije, pa to je već pet, zar nije to dovoljno. Vidite da idemo i u Osijek i po drugim gradovima. Možda su prijašnje strukture HNS-a griješile u odnosu prema Splitu, ali sada želimo suradnju i zajedništvo", rekao je Mamić te se vratio hvaljenju Davora Šukera i darovao mu šahovsku ploču te rekao da "mudro vuče svoje poteze".

Obratio se i ministar Vedran Mornar: "Iako tako možda u posljednje vrijeme nije izgledalo, MZOS i HNS su prirodni su prirodni partneri i dok sam ja ministar, tako će i biti. Problema ima i bez da se mi svađamo. Cilj nam je doći do situacije koju imamo u hokeju. Da nakon što jedan navijač baci plastičnu čašu u teren, da ga ostali izbace."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ime Hrvatskog Olimpijskog Odbora tu je pomoćnik glavnog tajnika Siniša Krajač koji je izrazio bezrezervnu podršku HNS-u.

U ime Uefe na skupštinu je došao Davor Šuker, član Izvršnog odbora, koji je pozdravio sve u ime Platinija i ponovio da svi moraju imati nultu stopu tolerancije na nasilje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo