NISAM GA UOPĆE ZVAO / Mamić laže? Sušić nije poslao poziv hrvatskom dragulju

Image
Foto: PIXSELL

Sušić je tako opovrgnuo izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića koji je izjavio da je na adresu zagrebačke momčadi stigla pozivnica za Halilovića da u dresu BiH zaigra u predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Slovenije.

17.1.2013.
13:07
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić opovrgnuo je tvrdnje kako je mladog prvotimca zagrebačkog Dinama Alena Halilovića pozvao da nastupi za najbolji bosanskohercegovački nogometni sastav.

Sušić je tako demantirao izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića koji je izjavio da je na adresu zagrebačke momčadi stigla pozivnica za Halilovića da u dresu BiH zaigra u predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Slovenije.

Mamić je također rekao kako je Halilović navodno zahvalio na tom pozivu, dodavši da će još razmisliti hoće li igrati za reprezentaciju BiH ili Hrvatske.

"Uopće ne znam tko ga je zvao i je li ga zvao. Jedino što znam je da ja nisam poslao poziv za utakmicu ni Haliloviću niti ijednom drugom igraču", prenose u četvrtak banjalučke "Nezavisne novine" riječi Safeta Sušića.

Sušić je trenutačno u Parizu i idući se tjedan vraća Sarajevo te će tek tada slati pozive igračima.

"Rječ je o nogometašima za koje smatram da mi trebaju u ovom trenutku, a među njima neće biti Halilović", kazao je Sušić, podsjećajući da Halilović zapravo i nema pravo nastupiti za A reprezentaciju nego tek za mlađu reprezentaciju.

Dodao je i kako on sigurno neće biti taj koji će zvati nekog nogometaša samo da bi mu uskratio mogućnost nastupa za neku drugu nogometnu reprezentaciju.

"Halilović, s obzirom da je još mlad, zajedno sa svojim roditeljima mora odlučiti želi li igrati za BiH ili za Hrvatsku pa se tek tada može govoriti o eventualnim pozivnicama", rekao je Sušić.

Predsjednik Nogometnog saveza BiH Elvedin Begić naknadno je pojasnio da je Halilović, kao i tri druga igrača, pozvan da na utakmicu između BiH i Slovenije u Ljubljani dođe kao gost "kako bi osjetili atmosferu u bosanskohercegovačkoj reprezentaciji".

"Nitko osim izbornika ne može zvati niti jednog igrača u reprezentaciju", pojasnio je Begić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo