HOMOFOBNI ISPAD / Mamić gayeve poslao u... balet!

Dinamov izvršni dopredsjednik smatra da homoseksualci nemaju što tražiti u nogometnoj reprezentaciji te ih šalje u svijet baleta i novinarstva.

15.11.2010.
14:58
VOYO logo

Nakon sjednice Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), Zdravko Mamić se pred novinarima pojavio u svom dobro poznatom elementu, a ovoga se puta najviše istresao na homoseksualce.

Dok nogometna javnost još bruji o najavljenoj UEFA-inoj istrazi homofobnih izjava predsjednika HNS-a Vlatka Markovića, koji se zbog istih i ispričao, Mamić se složio s Markovićevim stajalištem da gayevi nemaju što tražiti u nogometnoj reprezentaciji, a pritom je iznio i ideju čime bi se uopće trebali baviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U mojoj reprezentaciji isto ne bi igrali igrači gay orijentacije. I što je u tome loše? Ja ne vidim čovjeka gay orijentacije koji ide na barikade, na kopačku, na glavu itd., ali da ga vidim kao baletana, kao umjetnika, kao tekstopisca, novinara - apsolutno da!", rekao je Mamić i pitao "je li vas sada nešto normalno zanima", na što se dio okupljenih sočno nasmijao.

Inače, kao što se mnogi sjećaju, Mamić se prije nekoliko godina u Knjazovoj Mjenjačnici i sam okušao u baletu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videoprilogu pogledajte Mamićevu izjavu o gayevima i ostalim nogometnim aktualnostima, a za najveće smo fanove iz RTL-ove škrinjice izvukli i snimku Mamića baletana!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo