NOVI PODVIG / Makedonci razbili Grke

Image
Foto: PIXSELL

Košarkaši Makedonije nastavili su s odličnim igrama u skupini C na Eurobasketu u Litvi, dva dana nakon što su svladali Hrvatski sa 78-76 Makedonci su nadigrali i favoriziranu Grčku i to s uvjerljivih 72-58.

3.9.2011.
19:51
PIXSELL
VOYO logo

Nastavljaju se iznenađenja u 3. kolu skupine C na Europskom prvenstvu za košarkaše u Litvi. Nakon što je Finska pregazila BiH sa 92-64, Makedonija je sa 72-58 savladala Grčku.

Nakon pobjede nad Hrvatskom, Makedonci su tako došli do pobjede protiv najvećeg favorita skupine i to na vrlo uvjerljiv način. Nakon tijesnog prvog poluvremena na kojem je Makedonija imala pola koša viška (30-29) u nastavku se kao u susretu protiv Hrvatske ukazao Bo McCalebb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednju četvrtinu Makedonci su ušli sa tri koša prednosti 50-47, a potom rade seriju 18-6 u kojoj je čak deset poena ubacio McCalebb.

Ubacio je tamnoputi playmaker 27 koševa, uz po četiri skoka i četiri asistencije i bio je nerješiva enigma za grčku obranu. Pero Antić ubacio je 12 koševa uz 8 skokova, a Todor Gečevski 11, isto kao i Gjorgij Čekovski. Kod Grka je najefikasniji sa 16 koševa bio Antonios Fotsis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo