Atletico i dalje u igri / Madridski derbi bez pobjednika, Modriću 90 minuta

Image
Foto: AP

Ferreiro je s nekoliko dvojbenih odluka nepotrebno podigao tenzije i jedva priveo utakmicu kraju.

2.3.2014.
19:21
AP
VOYO logo

Veliki derbi španjolskog nogometnog prvenstva između Atletico Madrida i Real Madrida završio je bez pobjednika 2-2, a 'Kraljevski klub' će usprkos gubitku dva boda zadržati vodeću poziciju na ljestvici Primere.

Bio je to iznimno nervozan ogled u kojem je sudac Delgado Ferreiro bio najslabiji pojedinac. Ferreiro je s nekoliko dvojbenih odluka nepotrebno podigao tenzije i jedva priveo utakmicu kraju. Najviše prigovora na suđenje imali su domaćini koji su tražili čak tri kaznena udarca, no niti jedan nije dosuđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je poveo već u trećoj minuti golom Karima Benzeme, no Atletico je do konca prvog dijela uspio okrenuti rezultat. Prvo je Koke izjednačio u 28 minuti, a potom je Gabi sjajnim udarcem s više od 30 metara u sudačkoj nadoknadi odveo Atletico do prednosti. Osam minuta prije kraja utakmice Ronaldo je 23. golom ove sezone izjednačio. Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real.

Atletico je u prvom susretu ove sezone na Santiago Bernabeu pobijedio 1-0 i imao priliku prvi put u posljednje 64 godne dobiti oba madridska derbija u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je ovim rezultatom zadržao prvo mjesto na ljestvici sa 64 boda, dok Atletico ima 61. Treća je Barcelona sa 60 bodova, koja bi večerašnjom pobjedom protiv Almerije stigla na bod zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo