hrabri 'pjesnici' / Loša predstava u Kranjčevićevoj, Dinamu i s igračem više samo bod

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nogometaši Dinama pružili su još jednu razočaravajuću predstavu nakon što su u susretu 15. kola na gostovanju u Kranjčevićevoj ulici odigrali 0-0 protiv Zagreba.

9.11.2014.
16:58
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Tri dana nakon što su doživjeli debakl u ogledu protiv Red Bull Salzburga u Europskoj ligi, 'Modri' su još jednom 'briljirali'.

Ovoga puta nije im pomoglo niti što su od 68. minute igrali s igračem više nakon što je isključen Josip Jurendić. Čak su u samoj završnici mogli ostati i bez jednog boda kada je Gabrijel Boban izašao sam ispred Eduarda, ali je vratar Dinama uspio njegov udarac skrenuti u korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to druga uzastopna ligaška utakmica Dinama koja je okončala rezultatom 0-0, prošle subote odabranici Zorana Mamića nisu uspjeli zabiti gol niti Splitu.

Sredinom drugog poluvremena na Zagrebovoj je tribini izbila svađa između navijača zbog čega se na njih popela policija kako nebi došlo do većih sukoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo, Zagreb

Dinamo sada na prvom mjestu ima 36 bodova, šest manje od Rijeke, barem dok Rijeka u nedjelju navečer ne odigra susret s Lokomotivom, dok je Zagreb na šestom mjestu sa 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo